Web Analytics
More
    Reklāma

    “Fairphone” jaunais viedtālruņu abonēšanas pakalpojums atalgo lietotājus, kuri rūpējas par ierīci

    Jaunākie raksti

    Nīderlandē bāzētā elektronikas kompānija “Fairphone” savu darbību fokusē uz ilgtspēju un e-atkritumu samazināšanu. Uzņēmums pērn nāca klajā ar viedtālruni “Fairphone 4”, kas atšķirībā no konkurentiem ir viegli salabojams, turklāt pēc nokalpošanas tā detaļas var izmantot citiem “Fairphone” tālruņiem. Uzņēmums nupat arī iepazīstinājis ar viedtālruņu abonēšanas plānu “Fairphone Easy”, kura mērķis, protams, ir samazināt e-atkritumus.

    Jaunais pakalpojums pagaidām pieejams iedzīvotājiem Nīderlandē. Lietotājiem ir iespēja iegūt modulāro zaļas krāsas 8GB/256GB “Fairphone 4” ar 5G atbalstu un piecu gadu garantiju par fiksētu mēneša maksu bez vajadzības to pirkt. Atkarībā no vēlmēm un vajadzībām ir iespēja izvēlēties dažādus abonementa plānus, taču lētākais no tiem maksā 21 eiro mēnesī, ja lietotājs noslēdzis līgumu uz 60 mēnešiem. Līdzi telefonam tiek dots arī maciņš/vāciņš un ekrāna aizsargstikls.

    Reklāma

    Papildus tam uzņēmums arī īpaši atalgo tos, kuri rūpējas par ierīci. Piemēram, ja lietotājs izmanto “Fairphone 4” ilgāk par 12 mēnešiem, saņems papildu ikmēneša atlaidi 2 eiro apmērā pirmajā gadā, 4 eiro atlaidi otrajā gadā utt. Taču, lai saņemtu šo atlaidi, telefonam jābūt bez nopietniem bojājumiem.

    “Fairphone” atzīmē, ka, ņemot vērā ierīces salabošanas iespējas, tālruņa izmantošanas ilgumu var ievērojami palielināt. Ņemot vērā pašreizējās viedtālruņu lietošanas tendences, tie 2 līdz 3 gadi. Vienlaikus joprojām tikai maza daļa no viedtālruņiem tiek pareizi izmesta. Tāpēc uzņēmums sāka piedāvāt šo abonementa plānu “Fairphone Easy”, kas mudina par ierīci rūpēties, par to saņemot atlaidi ikmēneša maksai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma