Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix paziņo, ka būs sagaidāma populārā seriāla “Squid Game” otrā sezona

    Jaunākie raksti

    Seriāls “Squid Game” tika izlaists pagājušā gada septembrī, un pavisam neilgā laikā tā popularitāte pāršalca visu pasauli, kļūstot par visskatītāko Netflix radīto seriālu. Beidzot oficiāli apstiprināts, ka tam būs otrā sezona.

    Kā norāda “Squid Game” direktors un producents, tad bija nepieciešami 12 gadi, lai šo seriālu pabeigtu un nodotu skatītājiem, taču 12 dienu laikā tas kļuva par vispopulārāko Netflix veidoto seriālu, un tas ir iespaidīgs sasniegums. Un tagad skatītājiem ir laiks iekāpt jaunā spēles raundā. Redzēsim iepriekšējā seriāla galveno varoni, kā arī sliktos tēlus, tomēr precīzs sižets pagaidām nav zināms un vai tas turpināsies tieši no tās vietas, kurā beidzās pirmā sezona.

    Reklāma

    Kaut arī šis seriāls pagājušajā gadā tiešām bijis ļoti veiksmīgs, un tas nav bijis ASV veidots, bet gan Korejā, pirmo reizi desmit gadu laikā Netflix abonētāju skaits ir krities. Tas licis staumēšanas servisam samazināt darbinieku skaitu un samazināt produktu budžetus. Jau iepriekš it kā bija izskanējušas baumas par “Squid Game” otro sezonu, taču tagad var teikt, ka seriāla pasaule ir tikai sākusies, kas varētu liecināt par vēl citiem saistītajiem projektiem ap to.

    Precīzs izlaišanas laiks arī nav zināms, tomēr tas varētu būt 2023. vai 2024. gads, līdz ar to būs iespējams vēl vairākas reizes noskatīties pirmo sezonu un atklāt dažādas detaļas, lai karstākie fani būtu gatavi otrajai sezonai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma