Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” pievienojis ekrāna laika kontroles funkciju, lai mudinātu paņemt pauzi

    Jaunākie raksti

    Lietotņu skatīšana nereti var izvērsties par visai laikietilpīgu nodarbi, ka pat nemani – viena stunda pazudusi nebūtībā. Lai kaut kā risinātu šo problēmu, atsevišķas lietotnes ir ieviesušas ekrāna laika kontroles funkcijas, kas lietotājam ļauj sekot līdzi patērētājam laikam attiecīgajā lietotnē. Jaunākā no populārajām lietotnēm, kas šo sākusi praktizēt, ir “TikTok”.

    “TikTok” ir ieviesis ekrāna laika uzraudzības funkcijas, kas dod iespēju lietotājam izkontrolēt, cik daudz laika viņš pavada šajā lietotnē. Līdz ar šīm izmaiņām “TikTok” arī pievienojis jaunu informācijas paneli, kas ļaus redzēt, cik daudz laika lietotājs pavadījis “TikTok”, cik bieži tā tikusi atvērta un citu informāciju. Tāpat lietotāji var iestatīt ekrāna laika ierobežojumus, kas limitē to, cik ilgi viņi var skrollēt lietotni.

    Reklāma

    Būtiski, ka “TikTok” jau iepriekš piedāvāja šādas, tādas ekrāna laika kontroles funkcijas. Tiesa gan, tad vērā tika ņemta lietotnes izmantošana kopumā ikdienā. Taču, izmantojot jaunās kontroles iespējas, lietotāji var izvēlēties opciju, ka lietotne atgādina paņemt pārtraukumu, kad tā bijusi atvērta ilgāku laiku.

    Jāpiebilst, ka šīs izmaiņas “TikTok” ievieš sakarā ar aktuālo jautājumu par lietotņu nelabvēlīgo ietekmi uz pusaudžiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma