Web Analytics
More
    Reklāma

    Polestar sāk piegādāt savas mašīnas autonomas uzņēmumam Hertz

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Polestar oficiāli uzsācis piegādes autonomas uzņēmumam Hertz, līdz ar to autonomas klienti varēs izvēlēties šos elektroauto saviem ceļojumiem ASV teritorijā. Darījums paredz, ka Polestar piegādās kopumā 65 tūkstošus auto.

    “Mūsu sadarbība ar Hertz ir aizraujošs notikums visa uzņēmuma vēsturē, kas sniedz iespēju ļoti plašam potenciālo klientu lokam izbaudīt, ko nozīmē braukšana ar elektroauto. Esam lepni, ka viņi šo pieredzi varēs gūt, braucot Polestar mašīnās,” saka autoražotāja vaditājs Tomass Ingelats.

    Polestar nekautrējas atzīmēt, ka viņu darījums ar Hertz ir viens no lielākajiem elektroauto pārdošanas darījumiem pasaulē līdz šim. Iepriekš Hertz vienojies par 100 tūkstošu Tesla Model 3 piegādi, tiesa, viss apstājās pēc Īlona Maska tvīta, ka līgums vēl nav noslēgts un pēc tam šajā jautājumā bijis klusums, kas liek noprast par Tesla un Hertz darījuma izjukšanu.

    Lielākā daļa piegādāto auto būs Polestar 2, taču pasūtīti arī Polestar 1 hibrīdi. Hertz pārstāvji norādījuši, ka pirmās mašīnas ASV saņems lielāko pilsētu un aglomerāciju nomas punkti – auto vispirms nonāks tādās vietās kā Losandželosā, Sietlā, Fīniksā un Ņūdžersijā, bet pēc tam piegādes pamazām turpināsies arī citiem Hertz nomas punktiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma