Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais BMW M3 Touring oficiāli tiks prezentēts Gudvudā

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW apstiprinājis, ka vēsturiski pirmais M3 Touring modelis oficiāli tiks prezentēts slavenajā Gudvudas ātruma festivālā, kas notiks vēlāk jūnijā. Šis ir viens no pēdējo gadu nozīmīgākajiem BMW jaunajiem modeļiem, jo M3 Touring radīts pirmoreiz, lai gan pieprasījums pēc tā bijis iepriekš un BMW inženieri savulaik bija izstrādājuši E46 paaudzes M3 Touring versijas prototipu.

    Mašīna bāzēta šobrīd aktuālajā G80 M3 modelī, kas tika prezentēts 2020. gadā, savukārt paziņojums par oficiālo prezentāciju seko 2 gadus pēc tam, kad autoražotājs oficiāli deva zaļo gaismu šādam projektam. No spiegu attēliem noprotams, ka daudzas M3 Touring vizuālās daļas būs līdzīgas parastajam M3 sedanam. Neizbēgami saskatāma līdzība arī ar parasto 3. sērijas Touring modeli, taču M3 var atšķirt, pateicoties lielākām gaisa ieplūdes atverēm un arī masīvām izpūtēju caurulēm.

    Reklāma

    Līdz ar šī modeļa iznākšanu, BMW būs pilnvērtīgs konkurents Audi RS4 Avant un Mercedes-AMG C63 Estate modeļiem. Sagaidāms, ka tehniski šai versijai vajadzētu izmantot tos pašus motorus un ātrumkārbas, kas jau izmantoti M3 sedanā. Runa ir par S58 3,0 litru motoru ar divām turbīnām standarta komplektācijā.

    Vācu ražotājs sola, ka mašīna piedāvās visu to pašu komfortu un ietilpību, ko saņem parastās 3. sērijas pircēji. Lai arī šis ir pirmais M3 Touring vēsturē, BMW iepriekš ir izveidojuši Touring versijas diviem M5 modeļiem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    09.06.2022 08:39

    Sen bij laiks! Beidzot varēs uz stroiku veikt ātro cementa piegādi! :D

    Reklāma