Web Analytics
More
    Reklāma

    Paroļu pārvaldnieks Bitwarden tagad ļaus ģenerēt “viltus” drošos e-pastus

    Jaunākie raksti

    Bitwarden ir viens no pasaulē populārākajiem un ērtāk lietojamiem bezmaksas paroļu pārvaldības servisiem, un tagad tā funkcionalitāte papildināta ar visai noderīgu iespēju, kas ļaus izmantot dažādus “viltus” e-pastus, tādējādi nodrošinot savu datu drošību.

    Ar “viltus” šajā reizē domāts tādi e-pasti, kas vienkārši pildīs pārsūtīšanas funkciju uz pamata e-pastu, kā arī ļaus reģistrēties tādās mājaslapās, kur lietotājs nevēlas izmantot savu personīgo e-pastu. Protams, tas nav domāts sliktām un nelegālām darbībām, bet gan lietotāja informācijas drošībai. Līdzīgu principu varam redzēt dažādu digitālo maksājumu karšu izmantošanā, kas kalpo kā līdzeklis pirkumu veikšanai internetā, bet nepubliskojot pārāk daudz informācijas. Zinu, ka tādu iespēju piedāvā Revolut.

    Reklāma

    Jaunā funkcionalitāte tiek piedāvāta sadarbībā ar tādiem e-pastu pārsūtīšanas servisiem kā Firefox Relay, SimpleLogin un AnonAddy. Darbības princips būs pavisam vienkāršs, jo savienojot savu pamata e-pastu ar šiem servisiem, tie automātiski pārsūtīs ar “viltus” e-pastiem saistītās ziņas uz galveno pasta kastīti. Vislabākais, ka to visu varēs kontrolēt caur Bitwarden, tomēr sākumā būs nepieciešams veikt pirmreizējo savienošanos. Šajā sakarā paroļu pārvaldnieks ir izveidojis dokumentāciju, lai ikviens to varētu pieslēgt.

    Avots: Bitwarden

    Šādu “vienreizējo” e-pastu izmantošanu, jo tos varētu dēvēt arī tā, papildinās Bitwarden sniegto servisu, padarot to ļoti iekārtojumu lietotāju acīs. Īpaši zinot to, ka Bitwarden ir bezmaksas programma un sadarbojas ar galvenajām pārlūkprogrammām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    09.06.2022 10:52

    Lietoju firefox reley, jau ilgaku laiku un esmu loti apmierinats, gaidu kad android savas viedierices pievienos sadu iespeju, ka ari Microsoft.

    Reklāma