Web Analytics
More
    Reklāma

    Sega izziņojusi Mega Drive Mini 2 konsoli

    Jaunākie raksti

    Šī ziņa patiks visiem retro jeb vēsturisko videospēļu faniem, jo Sega izziņojusi jaunu Mega Drive Mini 2 versiju, kas ļaus spēlēt 50 dažādas spēles, kā arī izmantot Mega CD diskus.

    Jaunā konsoles versija tika izziņota speciālā tiešsaistes pasākumā, un sākumā tā būs pieejama tikai Japānas tirgum, ar mērķi izplesties gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā. Iespējams, ka 50 spēļu klāsts atšķirsies no šiem tirgiem. Visticamāk, ka Amerikā un mūsu pusē konsole varētu nest Genesis Mini 2 vārdu. Pagaidām zināmas tikai 11 spēles, un plašāks saraksts parādīsies tuvāk oficiālajai izlaišanai.

    Reklāma

    Iekļauto spēļu klāstā būs tādi vārdi, kā:

    • Sonic CD
    • Shining Force CD
    • Thunder Force IV
    • Fantasy Zone.

    Papildu tam varēs izmantot speciālo disku lasītāju Mega CD, lai palaistu speciāli tam radītas spēles, un to varēs iegādāties atsevišķi. Jaunā konsole Japānā būs oficiāli pieejama no 27. oktobra, bet citos tirgos tiks izlaista vēlāk. Šī brīža cena būs aptuveni 75 dolāru, ar iespēju iegādāties dažādus aksesuārus, kas kalpos vairāk skaistumam nevis praktiskumam. Pirmās paaudzes Mega Drive Mini tika izlaista jau 2019. gadā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    08.06.2022 12:27

    Viss atkarigs kadas speles bus piejamas uz si verka.

    Reklāma