Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai un KIA plāno piedāvāt vairāk speciāli Eiropai paredzētus modeļus

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotāji Hyundai un KIA nākotnē piedāvās vairāk modeļus, kas izstrādāti tepat Eiropā un arī ir paredzēti speciāli šai pasaules daļai, intervijā Autocar izteicies Hyundai R&D daļas vadītājs Eiropā Tairons Džonsons. Viņš norāda, ka iepriekš Eiropā izstrādātie modeļi bijuši ļoti sekmīgi, tāpēc dota atļauja paplašināt programmu un vairāk mašīnu izstrādāt uz vietas.

    Tas pilnīgi noteikti nozīmē jaunus Hyundai modeļus Eiropai, bet varam cerēt arī jaunām sportiskajām “N” versijām. Tieši Eiropā tiek izstrādāti Hyundai sportiskākie modeļi ar “N” apakšzīmolu.

    Reklāma

    Hyundai-KIA koncerna galvenais testu poligons šobrīd atrodas Vācijā, kur notiek lielākā daļa testēšanas un attīstīšanas darbu. Tāpat plānots palielināt laiku, kas tiek pavadīts Nirburgringas trasē – mašīnas trasē nobrauc vismaz 10 tūkstošus jūdžu, aizvadot izturības testus. Pagaidām jauni modeļi nav izziņoti, bet tas, acīmredzot, ir tikai laika jautājums, kad Hyundai un KIA mūs iepazīstinās ar tikai Eiropai paredzētiem jaunumiem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    07.06.2022 08:24

    N ir domāts kā M, tikai korejiešu?

    Tītars
    07.06.2022 09:25
    Reply to  Biteme

    N ir Hyundai sporta divīzīja, līdzīgi kā BMW M. Nosaukta pēc Namyang un Nurburgring trasēm, kur šos auto testē/tūnē. Vēl ar M saistība tāda, ka Hyundai N divīziju labu laiku vadija pats Albert Biermann. Un tad ir N Line, kas ir pamatā tikai sportiskāks dizains ar stingrāku piekari.

    Tītars
    07.06.2022 09:30

    Redzēs vai Hyundai vēl šogad izlaidīs Ioniq 5 N, vai arī nākamgad. Kia EV6 GT jau ir ārā.

    Reklāma