Web Analytics
More
    Reklāma

    Noslēdzies “Wolt” pievienošanās process lielākajai ASV ēdienu piegādes platformai “DoorDash”

    Jaunākie raksti

    31. maijā lielākā Amerikas Savienoto Valstu (ASV) ēdienu piegādes platforma “DoorDash” (Ņujorkas biržā: DASH) noslēgusi visu “Wolt” akciju iegādi, tādējādi pabeidzot “Wolt Enterprises” (“Wolt Enterprises” Oy) pievienošanas procesu. Līdz ar šī darījuma noslēgšanu, “DoorDash” darbība tiks nodrošināta jau 27 valstīs, tai skaitā ASV.

    Turpmāk “Wolt” izpilddirektors Miki Kūsi pārraudzīs apvienotā uzņēmuma komandu un darbību ārpus ASV, informējot par to “DoorDash” izpilddirektoru Toniju Sju. Miki Kūsi vadībā “DoorDash” mērķis ir veicināt uzņēmuma starptautisko izaugsmi, sekmējot ātrāku produktu izstrādi un investīciju efektivitāti. “Wolt” turpinās darboties kā atsevišķa lietotne saviem klientiem un sadarbības partneriem ar globālā tehnoloģiju uzņēmuma “DoorDash” piešķirtajiem resursiem. Tāpat arī “Wolt” plāno turpināt darbību visās līdz šim pārstāvētajās darbības valstīs.

    Reklāma

    “Uzņēmums “DoorDash” atrodas brīnišķīga ceļa sākumposmā. Vairāk nekā jelkad agrāk esmu sajūsmā par to, ko mēs veidojam, īstenojot mūsu misiju stiprināt vietējo ekonomiku, tādējādi palīdzot simtiem miljoniem cilvēku visā pasaulē,” stāsta “DoorDash” līdzdibinātājs un izpilddirektors Tonijs Sju. “Ticam, ka kopā ar “Wolt” mums ir labākā komanda un platforma, kas vienkopus var apkalpot tirgotājus, patērētājus un kurjerus esošajos un nākotnes tirgos, kuros darbosimies. Mūsu ceļojums starptautiska biznesa veidošanā tikai sākas, un esam pārliecināti par perspektīvo nākotni, ko veidosim kopā,” papildina Tonijs Sju.

    ““Wolt” iezīmē jaunas nodaļas sākumu. Apvienojot spēkus ar “DoorDash”, mums ir vēl lielāka iespēja radīt lieliskus produktus un pakalpojumus, ko izmantos nu jau katrā kontinentā. Abiem uzņēmumiem ir skaidrs redzējums par vietējo tirdzniecību, tāpēc, strādājot līdzās, mēs varam paveikt vēl vairāk,” teic “Wolt” izpilddirektors un “DoorDash International” vadītājs Miki Kuusi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma