Web Analytics
More
    Reklāma

    No augusta vecākajās Kindle versijās vairs nevarēs iegādāties e-grāmatas

    Jaunākie raksti

    Šī ziņa domāta visiem aktīvajiem digitālo grāmatu lasītājiem un Amazon Kindle īpašniekiem, jo daļai vecāko versiju tiks liegta iespēja iegādāties jaunas grāmatas.

    Kindle e-grāmatu lasītājs ir pirmais Amazon elektronikas produkts, jo pamatā uzņēmums bija radīts ar domu pārdot grāmatas, līdz ar to tā jau ir ikona. Tomēr ejot līdzi laikam un tehniskajai attīstībai, Amazon nolēmis spert soli, atslēdzot daļu ierīču no iespējas iegādāties grāmatas. Tas skars piektās paaudzes Kindle lasītāju un vecākus modeļus. Tomēr lietotāji caur šīm ierīcēm joprojām varēs piekļūt iepriekš pirktajām grāmatām.

    Reklāma

    Īsti nav skaidrs, vai šīs izmaiņas ir vairāk ar biznesa vēlmi klientus mudināt pāriet uz jaunākām Kindle versijām vai tas tiešām saistīts ar tehniskajiem ierobežojumiem. Informāciju par atbalsta pārtraukšanu saņems atbilstošo ierīču lietotāji. Lai nomaiņu padarītu vēl motivējošāku, Amazon piešķirs 30% atlaidi jauna Kindle iegādei, kā arī 40 dolāru dāvanu karti tieši grāmatu iegādei. Iespējams, ka tas motivēs ilgstošos klientus atjaunot savu Kindle lasītāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma