Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S23 un Galaxy S24 sērijās varētu atteikties no Exynos procesoriem

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S sērijas viedtālruņi parasti pieejami divos variantos – ar Qualcomm procesoriem ASV un ar Samsung Exynos procesoriem citviet pasaulē. Interesants izņēmums ir S20 FE un S21 FE, kas tikuši pie Qualcomm procesoriem visā pasaulē.

    Baumas norāda, ka Galaxy S23 un Galaxy S24 sērijas viedtālruņi saņems tikai un vienīgi Qualcomm procesorus, jo pēdējos gados Samsung Exynos procesori nevar lepoties ar ātrdarbību, kad tos salīdzina ar ASV pieejamajām to pašu modeļu Qualcomm procesoru versijām.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek uzskatīts, ka Samsung koncentrē spēkus uz 2025. gada Galaxy S modeļiem, kas atkal atgūtu pilnīgi jaunus un spējīgus Exynos procesorus.

    Iepriekš Samsung jau mēģināja ne visai veiksmīgi Exynos 2200 apvienot ar Xclipse video apakšsistēmu, kuras pamatā ir AMD RDNA 2 arhitektūra. Cerēsim, ka 2025. gada Exynos risinājumi būs veiksmīgāki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    25.05.2022 10:50

    So jau rakstija pagajuso gad, gan aizpagajuso gadu. Un ka redzi, joprojam iznak Samsung augsta gala viedierices ar Exynos chipsetu, procesoru.

    Astro
    26.05.2022 09:26

    Pamat iemesls, kāpēc pārgāju no Samsung uz Apple nometni bija tieši šī procesoru diskriminācija. Visu laiku saņēmām flagmaņus ar viduvējiem procesoriem, un iestājās princips – ja Eiropa Samsungam nav svarīgs tirgus, tad arī man viņu produkti neinteresē. Kas bija skumji, jo Note 8 bija mans mīļākais telefons ilgu laiku.

    Skābene
    26.05.2022 10:11
    Reply to  Astro

    Jā, žēl, ka Samsung sačakarēja Note sēriju un izlutinātajiem tehnoloģiju gurmāņiem kvalitatīvas tehnoloģiju soļankas vietā pasniedza atšķaidītu desūdeni.

    Reklāma