Web Analytics
More
    Reklāma

    “GameStop” izlaidis savu digitālo maciņu darījumiem ar kriptovalūtām un NFT

    Jaunākie raksti

    Par prieku saviem lietotājiem amerikāņu videospēļu un elektronikas kompānija “GameStop” paziņojusi, ka beta versijā izlaidusi digitālo maku, kas darbosies uz “Ethereum” platformas. Tas lietotājiem dos iespēju glabāt, sūtīt un saņemt gan kriptovalūtu, gan NFT. Sākotnēji digitālais maks būs pieejams kā “Google Chrome” un “Brave” pārlūkprogrammu paplašinājums, taču vēlāk uzņēmums plāno to piedāvāt kā lietotni, kas vispirms darbosies iOS ierīcēs.

    Digitālais maks dos iespēju lietotājiem piekļūt tā saturam, izmantojot privāto atslēgu, kas ir zināma tikai un vienīga maka īpašniekam. Tas mazina risku, ka maks tiks uzlauzts un nozagts tā saturs, taču, no otras puses, tas paredz lielu atbildību īpašniekam – ja atslēgu pazaudē, pieeja tiek liegta.

    Reklāma

    Līdz ar jaunā maka palaišanu “GameStop” arī apstiprināja, ka šī gada otrajā ceturksnī tiks palaists NFT tirgus. Uzņēmums jau gada sākumā nedaudz ieskicēja, ka tas dos iespēju pirkt un pārdot dažādus digitālos žetonus, kas saistīti ar videospēlēm, piemēram, ieročus, varoņu tērpus, bruņas, digitālos īpašumus utt. Zināms arī, ka šis NFT tirgus tiks veidots uz “Ethereum” blokķēdē esošas platformas “Immutable X”, kas sola ātrākus, oglekļa neitrālus darījumus par pieejamākām cenām. Plānots, ka “GameStop” kopā ar “Immutable X” izveidos arī 100 miljonu USD fondu, lai atbalstītu tos spēļu izstrādātājus un studijas, kas iesaistīsies šajā projektā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.05.2022 19:09

    Mass adoption, vetsīt

    Kursors.lv
    24.05.2022 19:23

    Vai arī aitu cirpšana.

    Reklāma