Web Analytics
More
    Reklāma

    Indiešu autoražotājs Mahindra savos elektroauto plāno izmantot Volkswagen detaļas

    Jaunākie raksti

    Indiešu autoražotājs Mahindra un vācu autoražotājs Volkswagen paziņojuši, ka notiek sarunas par iespējām Mahindra elektriskajās mašīnās izmantot no Volkswagen elektriskās MEB platformas aizgūtas detaļas. Indijas autoražotājs šobrīd strādā pie savas elektriskās “Born Electric” platformas.

    Potenciāli šī platforma būs ļoti līdzīga tieši MEB platformai. Kā noprotams no preses relīzes, Mahindra savās mašīnās plāno izmantot galvenos Volkswagen mezglus – elektromotorus, bateriju pakas daļas un arī pašas baterijas.

    Acīmredzami Indijas autoražotājs meklē iespējas iegūt pieeju tehnoloģiski attīstītiem, pārbaudītiem risinājumiem, lai pa taisnāko ceļu tirgū nogādātu paši savas elektriskās mašīnas. Tomēr Mahindra grib pēc iespējas vairāk lietu izstrādāt paši, vienlaikus nodrošinot ražošanu uz vietas turpat Indijā. Tā arī ir prasība no valsts valdības.

    Arī Volkswagen šajā visā ir ieguvums – viņi aktīvi meklē klientus savām tehnoloģijām, kas būtu gatavi tās iegādāties. Indijas tirgus, protams, ir daudzsološs un Volkswagen labprāt tur tirgotu pēc iespējas vairāk mašīnu. Sarunas par iespējamo sadarbību turpināsies un gaidāms, ka līdz 2022. gada beigām jau tiks panākta konkrēta vienošanās par apjomiem un citām niansēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma