Web Analytics
More
    Reklāma

    “DJI”, iespējams, strādā pie jauna drona, ko varēs lidināt iekštelpās

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka kompānija “DJI” pašreiz strādā pie jauna FPV (first-person view) jeb pirmās personas skata drona, ko varēs lidināt iekštelpās. Šādā režīmā tālvadības pilots, vadot lidojumu, izmanto ekrānu vai brilles, lai spētu dronam labāk izsekot līdzi. Nopludinātie attēli un informācija liecina par mazāku un kompaktāku lidaparātu, kas varētu tikt prezentēts jau šajā vasarā.

    Drons, ko it kā sauc “Avata”, svērs 500 gramus, kas nozīmē, ka lietotājam tas obligāti būs jāreģistrē, ja to vēlēsies lidināt ārpusē (pēc likuma jāreģistrē visi bezpilota lidaparāti, kas smagāki par 250 gramiem). Nopludinātie attēli liecina, ka drons varētu būt aprīkots ar īpašiem propelleriem, kas palīdzēs novērst lidaparāta bojājumus, kādi bieži var gadīties, lidinot to iekštelpās, kur atrodas dažādas mēbeles utml. Kopumā tas tiks veidots tā, lai spētu viegli manevrēt arī mazās telpās, nenodarot skādi ne sev, ne telpā esošajām lietām.

    Reklāma

    Tiek mēļots, ka “Avata” būs aprīkots ar tikpat labu kameru, kāda ir “DJI Mini 3 Pro“, kā arī tam “ievērojami uzlabots” akumulatora darbības laiks, ļaujot telpās veidot augstas kvalitātes saturu. Baumas arī liecina, ka jaunajam dronam komplektācijā līdzi nāks ar telefonu savienojamas FPV brilles, kas dos iespēju labāk sekot līdzi drona lidojumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.05.2022 14:24

    Tad jau atkal būs kaut kādas atsevišķas brilles, nevis ar DJI Digital FPV System savietojamās. Žēl, bet tas neder.

    Reklāma