Web Analytics
More
    Reklāma

    “DJI” izziņojis “Mini 3 Pro” – kompaktu dronu ar plašu iespēju klāstu

    Jaunākie raksti

    “DJI” nupat izziņojis savu jaunāko bezpilota lidaparātu – “Mini 3 Pro”. Pats uzņēmums to raksturo kā ļoti kompktu, taču funkcionāli to varētu pieskaitīt lielo dronu kategorijai.  Lidaparāts sniedz arī pavisam svaigas iespējas, kas ļaus radīt vēl kvalitatīvākus un unikālākus attēlus un videoklipus.

    Jaunais “DJI Mini 3 Pro” sver 249 gramus, kas nozīmē, ka īpašniekam tas nebūs jāreģistrē. Tikmēr tā maksimālais lidojuma laiks sasniedz 34 minūtes. Tāpat kā pārējie “Mini” sērijas droni arī šis ir viegli salokāms un pietiekami kompakts, lai ērti iegultu plaukstā un varētu pārnēsāt kādā lielākā kabatā.

    Reklāma

    Neskatoties uz savu mini statusu, “DJI Mini 3 Pro” sniedz vairākas iespējas, kas līdz šim bija pieejamas tikai lielajiem droniem. Piemēram, plaša viedo lidojumu režīmu izvēle videoklipiem, kā “MasterShots”, iepriekš noteikti lidojuma maršruti, kas atveido raķeti, apli, spirāli, bumerangu u.c. Tāpat drons aprīkots ar sensoriem, kas ļauj noteikt šķēršļus trīs virzienos – priekšā, aizmugurē un lejā. Savukārt “Advanced Pilot Assistance Systems 4.0” funkcija lidojuma laikā drošā veidā automātiski apiet šķēršļus.

    Arī “DJI Mini 3 Pro” kamera nav ar pliku roku ņemama. Tā aprīkota ar 48MP 1/1,3 collu CMOS sensoru. Tas nodrošina uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā un nakts laikā. Tāpat lidaparāts piedāvā “FocusTrack” funkciju, kas lietotājam ļauj izvēlēties objektu, ko drons patur kadrā visa lidojuma laikā. Tie, kuri veido saturu mobilajām ierīcēm, priecāsies par iespēju uzņemt vertikālus, portreta orientācijas attēlus. Nedrīkst aizmirst arī par 4K/60 video iespējām, kas ļauj tvert līdz 60 kadriem sekundē 4K izšķirtspējas kvalitātē.

    “DJI Mini 3 Pro” sākot no vakardienas, 10. maija, ir pieejams “DJI” mājaslapā. Drons pilnā komplektācija maksā 829 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma