Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo par lētāku Apple TV versiju

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas par jaunu Apple TV ierīci, kura būs cenas ziņā draudzīgāka un sastādīs konkurenci budžeta versijām. Kaut arī informācija nav pārāk konkrēta, šobrīd būtu vērts atturēties no lētākās Apple TV versijas iegādes.

    Jaunā ierīce varētu parādīties līdz šī gada beigām, un, salīdzinot ar šobrīd esošajiem Apple TV 4K un Apple TV HD, tā būtu lētāka versija ar zemākas izšķirtspējas nodrošināšanu, iespējams, aizstājot Apple TV HD. 4K izšķirtspējas Apple TV principā ir savas nozares profesionālis, jo šī mazā kastīte nodrošinās dažāda veida satura straumēšanu televizoros, kā arī spēs ļoti labi atpazīt dažādas izejas ierīces un nodrošināt atbilstoši labāko attēla kvalitāti. Tikmēr konkurentiem šajā ziņā ir problēmas.

    Taču Apple TV 4K versija maksā sākot no 179 dolāriem (Eiropā no 199 eiro), kas ir augsta cena, salīdzinot ar konkurentiem no Amazon un Roku, kas līdzīgas iekārtas piedāvā par 50 dolāriem. Tikmēr klasiskā Apple TV HD versija maksā 149 dolārus, tomēr tā pārāk neatšķiras no trīsreiz lētākiem konkurentiem. Tāpēc analītiķis Ming Chi-Kuo paredz, ka Apple piedāvās lētāku versiju. Tiesa, diezin vai tā sasniegs 50 dolāru slieksni, tomēr šobrīd 1080p izšķirtspējas modelis tiešām ir pārāk dārgs, jo nesniedz to ieguvumu, ko 30 dolārus dārgāka 4K versija.

    Šī straumēšnas ierīce varētu saukties Apple TV Stick, un sniegt tās pašas iespējas un attēla izšķirtspēju kā Apple TV HD. izmantojot to, būtu pieejam arī Apple TV+, Apple Fitness, kas lietotājus vēl vairāk ievilktu Apple ekosistēmā. Tas viss pateicoties pievilcīgākai cenai. Iespējams, ka tad produktu klāstā neatrastos vietajam parastajam Apple TV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma