Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Docs” drīzumā iegūs automātisko kopsavilkumu funkciju

    Jaunākie raksti

    11. maijā “Google” rīkoja savu ikgadējo izstrādātāju konferenci, kurā prezentēja gan jaunas un uzlabotas ierīces, gan svaigākos atjauninājumus saviem pakalpojumiem. Tā kā ikdienā bieži lietoju “Google Docs”, un nešaubos, ka daudzi to izmanto, uzmanību pievērsa jauna iespēja – automātiskā kopsavilkumu funkcija, kas jau drīzumā parādīsies “Google Docs” un atvieglos darbu ar gariem tekstiem.

    Jaunā funkcija balstās uz mašīnmācīšanos, kas ļauj sadalīt apjomīgu tekstu galvenajos punktos un izveidot lasāmu, kodolīgu apkopojumu. Katrs teksts tiks apstrādāts, izejot cauri pāris soļiem – sākot no valodas izpratnes un informācijas saspiešanas, no kā arī būs atkarīga kopsavilkuma kvalitāte.

    Reklāma

    Avots: Google

    “Google” izpilddirektors Sundars Pičai atklājis, ka šī pati funkcija vēlāk darbosies arī tādos pakalpojumos kā “Google Spaces” un “Chats”, apkopojot sarunas un izvelkot no tām pašu svarīgāko. Katrā ziņā interesanti paskatīties, kā tas strādās un, domāju, ka tā būs ļoti noderīga iespēja īpaši tiem, kuriem ikdienā jāstrādā ar lieliem teksta blāķiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma