Web Analytics
More
    Reklāma

    “Pixel Buds Pro” – pirmās “Google” austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Vakar, 11. maijā, norisinājās “Google” ikgadējā izstrādātāju konference, kuras laikā uzņēmums nāca klajā ar kaudzi jaunumu, tostarp svaigām ierīcēm un būtiskiem uzlabojumiem esošajos produktos, par ko pastāstīsim arī plašāk. Kā viens no šiem jaunumiem, ar ko “Google” ar lepnumu iepazīstināja – uzņēmuma pirmās ar aktīvo trokšņu slāpēšanu aprīkotās bezvadu austiņas “Pixel Buds Pro”, kas ir tieša atbilde uz “Apple AirPods Pro”.

    “Google” raksturo “Pixel Buds Pro” kā savu līdz šim kvalitatīvāko produktu šajā kategorijā. Un kā nu ne – austiņas piedāvā aktīvo trokšņu slāpēšanu, caurspīdīguma režīmu, IPX4 mitrumnoturības standartu un citas labas lietas.

    Reklāma

    Avots: Google

    “Pro” modelim tiek piedāvātas arī raksturīgās “Pixel Buds” funkcijas, piemēram, ātra, automātiska savienošanās ar citām “Android” iekārtām. Šajā ziņā “Google” paspīd ar vēl vienu jaunumu, kas ilgu laiku bija novērojams tikai “Jabra” austiņās – iespēja vienlaicīgi savienoties ar diviem audio avotiem. Neiztrūkstoša ir arī “Volume EQ” funkcija, kas automātiski pielāgo austiņu skaļumu, balstoties uz apkārtējās vides trokšņiem.

    Arī pašas par sevi “Pixel Buds Pro” ir ērtāk nēsājamas, jo aprīkotas ar sensoriem, kas mēra spiedienu auss kanālā un ļauj pielāgoties tā formai un ērti iegult. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, ko dari – sporto vai sēdi – austiņas neradīs diskomfortu un tās tikpat kā nejutīsi.

    Pamatojoties uz “Google” aplēsēm, “Pixel Buds Pro” akumulatora darbības laiks būs visai iespaidīgs. Uzņēmums apgalvo, ka ar ieslēgtu aktīvo trokšņu slāpēšanu austiņas nepārtraukti varēs izmantot 7 stundas, savukārt, izslēdzot šo funkciju – pat 11 stundas.

    Avots: Google

    “Pixel Buds Pro” austiņas būs pieejamas melnā, zilā, zaļā un sarkanā krāsā. To cena sasniegs 199 dolārus un tās varēs iegādāties sākot ar jūlija beigām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms
    15.08.2022 11:55

    👋 vai zināms, kad būs pieejams Latvijā?

    Kursors.lv
    15.08.2022 12:34
    Reply to  Toms

    Oficiāli diez vai būs pieejamas. Neesmu dzirdējis, ka Pixel produktus šobrīd te kāds oficiāli piedāvātu. Viss pārējais ir individuālu uzņēmēju imports un tur jāskatās katrs gadījums atsevišķi. Šad un tad daži mobilo sakaru operatori tirgo Pixel produktus.

    Reklāma