Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes gatavojas demonstrēt elektriska AMG sporta auto konceptu

    Jaunākie raksti

    Mercedes un tā sporta nodaļa AMG paziņojusi, ka tiek izstrādāta platforma, lai uz tās konstruētu augstas veiktspējas elektriskos sporta auto. Mercedes galvenais dizaineris Gordons Vageners publicējis skici, kas sniedz ieskatu tajā, kā varētu izskatīties nākotnes elektriskais AMG sporta auto.

    Skici viņš publicēja sociālās saziņas lietotnē Instagram. Skicē redzams konceptauto siluets, bet pats koncepts nosaukts par “Vision AMG”. Attēlā redzamais liek domāt, ka auto varētu būt kupeja, taču līdz ar jaunu ēru privatajā transportā, Mercedes varētu būt sagatavojuši kādu pārsteigumu arī dizaina lauciņā. Ņemot vērā vācu autoražotāja pieredzi, veidojot aerodinamisko “Vision EQXX” konceptu, arī šajā mašīnā būtisks uzsvars būs likts uz dažādiem aerodinamiskajiem risinājumiem, lai palielinātu efektivitāti.

    Zināms, ka AMG elektriskā platforma ražošanā nonāks ap 2025. gadu, tāpēc inženieriem ir gana daudz laika, lai pielāgotu dažādus tehniskos risinājumus, kā arī attīstītu elektriskos motorus un baterijas, kas piemēroti šim modelim. Autoražotājs šī koncepta debiju ieplānojis 19. maijā, kad uzzināsim vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma