Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā BMW 5. sērija un elektriskais i5 ieradīsies nākamgad

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja BMW pārstāvji oficiāli apstiprinājuši, ka jaunās paaudzes 5. sērija, kā arī pilnībā elektriskā alternatīva i5 pie klientiem ieradīsies nākamgad. Šie abi auto būs būvēti, izmantojot šobrīd aktuālo BMW platformu “CLAR”. To apstiprinājis arī autoražotāja vadītājs Olivers Cipse, taču viņa paziņojums bija lakonisks un vienā teikumā.

    Cipse gan izteicies, ka autoražotājs novēro milzīgu pieprasījumu pēc saviem elektriskajiem i4 un iX modeļiem – tie pasūtīti vairākus mēnešus uz priekšu un BMW savā vēsturē nekad nav saņēmis tik daudz pasūtījumu jau iepriekšpārdošanā.

    i4, gaidāmais i5 un arī iX ir izmēros salīdzinoši lielāki auto, taču BMW gatavojas elektrificēt arī savus mazākos auto. Jau šogad varam sagaidīt pilnībā elektrisku iX1. Kā liecina nosaukums, tas būs tas pats X1, tikai elektriskajā variantā. Ņemot vērā pieredzi ar iX3, tam vajadzētu būt gana sekmīgam produktam.

    Salīdzinājumā ar sportiskāk veidoto i4, gaidāmais i5 būs izmēros lielāks, komfortablāks auto. Pagaidām nav nekādu ziņu par šī auto parametriem, taču BMW to aktīvi testē, izmantojot maskējošo krāsojumu. Cik iespējams noprast, auto dizains nebūs tik agresīvs un neviennozīmīgi uztverts kā jaunajai 7. sērijai, BMW šo modeli radot krietni konservatīvāku un līdzīgāku pašlaik aktuālajam auto. Kā šis auto izskatīsies, to pilnvērtīgi redzēsim nākamgad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    13.05.2022 06:42

    Interesanti redzēt BMW spītību turēties pie ICE platformas.

    Reklāma