Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijā uzsāk 2022. gada QNED un OLED televizoru pārdošanu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis par jauno 2022. gada QNED un OLED televizoru pārdošanu Latvijā. Jaunajiem LG QNED un OLEDtelevizoriem ir pirmšķirīga attēla un skaņas kvalitāte, turklāt tie pieejami dažādos izmēros. Bet kas tos atšķir vienu no otra un ko mēs varam sagaidīt no šī gada televizoru modeļiem – to skaidro eksperti.

    Kāda ir atšķirība starp QNED un OLED televizoriem?

    Tiem, kas nezina, OLED nozīmē organiskās gaismas diodes, bet QNED ir jauna LCD televizoru laikmeta vēstnesis, apvienojot Mini LED ar Quantum Dot un NanoCell tehnoloģijām. Lielākā atšķirība starp OLED un QNED ir neatkarīgā aptumšošanas kontrole. Lai arī QNEDtelevizoriem ir daudz aptumšošanas zonu, tie izmanto aptumšojamas gaismas spuldzes. Savukārt OLED televizori izmanto organisku materiālu uz oglekļa bāzes, kas spēj radīt plašu krāsu diapazonu vai vispār būt bez krāsas. Patiesībā OLED televizoriem ir labākie melnās krāsas toņi, jo atsevišķus pikseļus iespējams izslēgt – turpretī QNED pikseļus iespējams tikai aptumšot. Ne mazāk svarīgi – QNED izmanto NanoCell tehnoloģiju, kas uzlabo krāsu precizitāti dažādos skatīšanās leņķos.

    Reklāma

    Kas jauns 2022. gada QNED televizoros?

    Pateicoties LG ekskluzīvajai Quantum Dot NanoCell tehnoloģijai, jaunie QNED televizori paaugstina latiņu LCD attēlu kvalitātes ziņā, radot bagātīgas un precīzas krāsas, kas atdzīvina jebkura veida saturu. LG QNED televizori, kas saņēmuši starptautiskās produktu testēšanas aģentūras Intertek sertifikātu par to, ka tie nodrošina 100% krāsu apjomu un precizitāti – piedāvā pirmšķirīgas krāsas plašā skatīšanās leņķī, ļaujot visiem telpā baudīt maksimālu LCD skatīšanās pieredzi.

    • Precision Dimming tehnoloģija – LG Precision Dimming tehnoloģija vēl vairāk uzlabo jauno QNED Mini LED televizoru attēla kvalitāti, nodrošinot lielāku maksimālo gaišumu un izteiksmīgākus, niansētākus melnās krāsas toņus.
    • Lielāka ekrānu izmēru dažādība – LG 2022. gada QNED televizoru klāsts nodrošina patērētājiem paplašinātu izmēru piedāvājumu, kas ietver gan ļoti lielus ekrānus, gan tādus, kas paredzēti mazākām telpām.
    • Dolby Vision IQ ar Precision Detail – LG jaunākie QNED televizori pievienojas uzņēmuma 2022. gada OLED televizoriem kā pirmie televizori, kas nodrošina Dolby Vision IQ ar Precision Detail.2 Šī jaunā Dolby inovācija, kas nodrošina vēl plašāku Dolby Vision saturu, atklāj pārsteidzoši izteiksmīgus attēlus ar izteiktāku iegrimšanas sajūtu un tekstūru, bet Dolby Atmos sniedz dinamisku, iegrimstošu skaņu, izmantojot televizoru skaņas sistēmu.

    Kas jauns 2022. gada OLED televizoros?

    Kā OLED tehnoloģijas pionieris un globālais līderis, LG nepārtraukti pilnveidojis un uzlabojis šo tehnoloģiju, kas ļāvusi uzņēmumam saglabāt līderpozīcijas globālajā premium televizoru tirgū deviņus gadus.3 LG 2022. gada OLED televizoros, kuros izmantota uzņēmuma slavenā pašizgaismojošā OLED tehnoloģija, uzlabota pikseļu līmeņa kontrole, lai nodrošinātu izteiktākus melnās krāsas toņus, pārsteidzoši reālas krāsas un bezgalīgu kontrasta attiecību. Turklāt jaunajiem modeļiem ir vēl plašāks viedo funkciju klāsts personalizētai skatīšanās pieredzei.

    • LG OLED Evo – Izmantojot LG progresīvāko OLED paneli un jauno α (Alpha) 9 Gen 5 inteliģento procesoru, tai skaitā gaišuma palielināšanas tehnoloģiju, LG Evo tehnoloģija iestrādāta 2022. gada G2 sērijā (LG OLED Evo Gallery Edition) un C2 sērijā, paceļot mājas izklaides pieredzi jaunā līmenī. LG OLED Evo tehnoloģija nodrošina uzlabotu gaišumu, skaidrību un detaļas dabiskam attēlam, kas gandrīz vai izlec no ekrāna. Gaišums vēl vairāk tiek uzlabots ar jaunajām Brightness Booster Max (G2 sērija) un Brightness Booster (C2 sērija) funkcijām, kuras nodrošina α9 Gen 5 uzlabotā apstrādes jauda.
    • Visu laiku plašākais ekrānu izmēru klāsts – šī gada OLED televizoru klāstā pieejami arī jauni ekrānu izmēri un stilīgi dizaini, lai sniegtu patērētājiem plašākas izvēles iespējas. Papildus pasaulē pirmajam 97 collu OLED televizoram un jaunajam 83 collu modelim G2sērija nodrošina arī 77,65 un 55 collu iespējas, tādējādi sniedzot piemērotāko izmēru praktiski jebkurai telpai mājā. Bet C2 sērija piedāvā visplašāko ekrānu izmēru klāstu 2022. gada modeļu piedāvājumā – kopumā pieejami seši izmēri.
    • LG α9 Gen 5 inteliģentais procesors – jaunais un uzlabotais LG α9 Gen 5 inteliģentais procesors izmanto padziļinātās mācīšanās algoritmu, lai palielinātu jaunāko OLED televizoru kvalitātes uzlabošanas veiktspēju, attēliem sniedzot trīs dimensiju kvalitāti un tādējādi ekrānā redzamos elementus padarot atšķirīgākus vienu no otra.
    • Dolby Vision IQ ar Precision Detail – LG jaunākie OLED televizori ir pirmie televizori, kas nodrošina Dolby Vision IQ ar Precision Detail. Šī jaunā tehnoloģija nodrošina vēl plašāku Dolby Vision saturu, atklājot detaļas gan gaišās, gan tumšās zonās, kas iepriekš nebija redzamas. Līdzvērtīgi iegrimstošam audio, LG jaunie OLED televizori caur savu skaņas sistēmu nodrošina Dolby Atmos telpisko skaņu.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    iNote
    12.05.2022 12:45

    Kad viņi to uzsak pardot?

    Reklāma