Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” šonedēļ sāks testēt NFT iespējas

    Jaunākie raksti

    Martā rakstījām par “Meta” vadītāja Marka Zakerberga paziņojumu, ka NFT (non-fungible tokens), gribēti vai negribēti, bet ienāks arī “Instagram”. Pēc teju diviem mēnešiem šajā jomā vērojams liels progress, uzņēmumam paziņojot, ka atsevišķi lietotāji jau šonedēļ savos profilos testa režīmā varēs atrādīt NFT.

    Savā jaunākajā paziņojumā Zakerbergs informēja, ka uzņēmums integrē NFT ne tikai “Reality Labs” ikdienas darbā un metaversā, bet tagad atsevišķi lietotāji tos var radīt un izrādīt “Instagram”. Viņš atklāja, ka tiek izstrādāts arī veids, kā lietotāji var parādīt 3D NFT “Instagram Stories” pakalpojumā, izmantojot papildināto realitāti. Pēc Zakerberga domām, tā būs laba joma, kur iesaistīties gan satura veidotājiem, gan NFT kolekcionāriem. Viņš atklāj, ka līdzīga iespēja nākotnē tiks piedāvāta “Facebook” un, iespējams, arī “WhatsApp” un “Messenger” saziņas lietotnēs.

    Reklāma

    Tikmēr “Instagram” vadītājs Ādams Moseri par NFT integrāciju “Instagram” pastāstījis drusku plašāk. Viņš norāda, ka lietotāji varēs dalīties savā plūsmā, storijos, ziņojumos ar NFT, ko paši izveidojuši vai iegādājušies. Moseri arī informē, ka sākotnēji šī iespēja tiek piedāvāta atsevišķiem lietotājiem ASV.

    “Instagram” vadītājs uzsver, ka lietotājiem nebūs nekas jāmaksā par “digitālā kolekcionējamā materiāla publicēšanu vai kopīgošanu”. Vienlaikus NFT radītājiem varētu tikt nodrošinātas papildus peļņas iespējas. Tas liek domāt, ka lietotāji kādā brīdī varēs šos digitālos, unikālos žeteonus pirkt un pārdot tieši “Instagram”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    10.05.2022 12:27

    Bro, it is just a link to a picture. No intrinsic value, bro. Trust me, bro

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Krotow
    10.05.2022 17:09

    Pēc tam būs jaunas “Midsommeras slepkavību” sērijas, kur fanāti viens otram zags coinus un iekolektētos NFT :P

    Reklāma