Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen, Škoda un Cupra līdz 2025. gadam piedāvās jaunus elektroauto modeļus par 20-25 tūkstošiem eiro

    Jaunākie raksti

    Volkswagen, Škoda un Cupra zīmoli publicējuši pirmos attēlus ar trim jauniem elektroauto modeļiem, pa vienam no katra ražotāja. Šie modeļi iecerēti kā sākumpunkts visu trīs ražotāju elektriskajā piedāvājumā, cenu kategorijā ap 20-25 tūkstošiem eiro.

    Volkswagen prezentētais attēls liecina, ka iecerētais auto izskata ziņā būs kaut kas ļoti līdzīgs “ID.4” un “ID.5” modeļiem. Noprotams, ka auto būs krosovers, taču ar salīdzinoši noapaļotām formām.

    Arī Škoda mums grasās piedāvāt krosoveru, taču pretstatā Volkswagen veikumam, čehi bijuši ļoti konservatīvi – publicētais attēls liecina, ka varam sagaidīt mazu, kantainu krosoveru ar lielām riteņu arkām. Iespējams, ka riteņu arkas būs vienkārši no plastmasas, taču noteikti jāgaida krosovers.

    Cupra atbilde savu kolēģu veikumam, paredzami, bijusi visinteresantākā – Cupra dizaina skicē saskatāms krietni sportiskāks modelis, turklāt tas neizskatās pēc krosovera, bet drīzāk pēc hečbeka. Zināms, ka šī modeļa tapšanā dizaineri iedvesmu smēlušies no “UrbanRebel” koncepta.

    Visām šīm mašīnām uz ražošanas līnijas jānonāk jau līdz 2025. gadam. Tehniski tās visas būs faktiski identiskas, izmantojot vienkāršotu MEB platformas versiju, kas nozīmē priekšpiedziņas auto. Netiek izslēgta varbūtība, ka ražotāji izvēlēsies piedāvāt viena modeļa hečbeka un krosovera versijas, kas palielinās kopējo izvēli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    09.05.2022 11:43

    Nebūs tie nekādi 3 jauni modeļi. Būs 1 modelis ar 3 dažādiem feisliftiem un nosaukumiem.

    Krotow
    09.05.2022 17:52

    Vai VW tiešām cer ka nākamajos 3 gados bateriju cena 2x samazināsies?

    Uldis
    09.05.2022 22:09
    Reply to  Krotow

    Vienkārši ieliks uz pusi mazāku bateriju un pasniegs kā vieglu pilsētas auto ar 160km sniedzamību

    Reklāma