Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izstrādājis jaunu T7 Shield SSD, kas īpaši piemērots radošās nozares pārstāvjiem un aktīvā dzīvesveida piekritējiem

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics izlaidis jaunu ārējās atmiņas ierīci – pārnēsājamo cietvielu disku (portable solid state drive – PSSD) T7 Shield. Disks nodrošina izcilu veiktspēju, zibenīgu datu pārraides ātrumu un uzticamu izturību. Tajā uzglabātie dati būs drošībā pat pēc diska negaidīta trieciena vai saskares ar ūdeni, kas ļauj to droši lietot arī ārpus telpām, piemēram, ekstrēmos pārgājienos. Digitālā satura veidotāji un citi profesionāļi īpaši novērtēs tā uzlaboto veiktspēju, kas nemazinās pat pārsūtot vai ierakstot liela apjoma failus, tai skaitā augstas izšķirtspējas video.

    Kā jaunākais SSD līnijas pārstāvis, T7 Shield ir līdz šim izturīgākais PSDD, līdz ar to, ir īpaši piemērots tiem, kas aktīvi dodas dabā, radot savu digitālo saturu, ceļotājiem, kuriem nepieciešams uzglabāt lielu apjomu datu, nesatraucoties, ka tie varētu pazust kādas ikdienas neveiksmes rezultātā – diskam samirkstot lietū, atrodoties ilgstošā saulē, iekrītot kādā ūdens tilpnē vai sastopoties ar negaidītu dabas stihiju. T7 Shield, neskatoties uz savu kompakto un vieglo izmēru – tā svars ir tikai 98 grami – ir triecienizturīgs pret kritieniem no līdz pat trīs metru augstuma, kā arī tam ir IP65 sertifikāts, kas apliecina tā noturību pret putekļiem un ūdeni.

    Reklāma

    Samsung T7 Shield spēj sasniegt pašlaik ātrāko pieejamo pārsūtīšanas ātrumu pēc USB 3.2. Gen2 standarta – tā secīgās lasīšanas ātrums ir līdz 1050 MB/s un secīgās rakstīšanas ātrums – 1000 MB/s. Tas ir aptuveni divas reizes ātrāks par savu priekšgājēju T5, un līdz pat 9,5 reizēm ātrāks nekā HDD ārējie cietie diski, ļaujot ietaupīt savu laiku gan profesionāļiem, gan arī ikdienas lietotājiem.

    Uzlabotā T7 Shield programmatūra, kā arī izmaiņas tā virsmas materiālā, ļauj novērst veiktspējas rādītāju pasliktināšanos, kā arī ierīces pārkaršanu, kas ierasti rodas, pārsūtot liela izmēra failus. T7 Shield veiktspēja nesamazinās pārvietojot vienlaikus 2 TB failu, pat, ja paralēli tiek veikti  citi ietilpīgi uzdevumi – piemēram, augstas kvalitātes video ierakstīšana, rediģēšana un renderēšana.

    Nodrošinot plašu saderību ar citām iekārtām un uzticamu drošību, Samsung T7 Shield ir paredzēts darbam vairākās ierīcēs. Tas var saglabāt lielu skaitu attēlu, spēļu, kā arī 4K un 8K video datorā (gan PC, gan Mac), Android viedtālrunī vai spēļu konsolē. T7 Shield nodrošina piekļuvi Samsung Magician Software9 programmatūrai, kas ļauj lietotājiem ērti pārvaldīt disku. Turklāt ierīcē ierakstītie dati būs drošībā, pat, ja tā tiks pazaudēta, jo T7 Shield drošība ir nostiprināta ar papildu aparatūras šifrēšanu.

    Radot T7 Shield, Samsung turpina izmantot videi draudzīgus un ilgtspējīgus risinājumus, uzlabojot ražošanas efektivitāti un samazinot CO2 izmešu daudzumu ražošanas procesa laikā.

    T7 Shield tiek piedāvāts 1 TB un 2 TB izmēros un ir pieejams smilškrāsas, melnā un zilā krāsā. Diskam ir trīs gadu ierobežotā garantija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.05.2022 04:54

    > nesatraucoties, ka [dati] varētu pazust […] iekrītot kādā ūdens tilpnē […] tam ir IP65 sertifikāts

    protams, reklāmās un presrelīzēs nekas nenotiks :-/

    comment image

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Basics
    10.05.2022 09:10

    Kas tā par apsēstību ar IP reitingiem visparastākajai sadzīves līmeņa elektronikai (telefoni, tagad disks) kurus pilnīgi mierīgi var nemest ūdenī un pasargāt no lietus?

    Cita lieta piem. elektroveļļuks, ar kuru tu brauc kad tev vajag, nevis tikai tad kad nelīst.

    digitalk
    10.05.2022 12:14
    Reply to  Basics

    tu arī auto vari nesprādzēties, jo pilnīgi mierīgi var netaisīt avārijas.

    Basics
    10.05.2022 12:42
    Reply to  digitalk

    Paradoksāli, bet daudzās palīgsistēmas rada mānīgu drošības sajūtu un cilvēki braucot mazāk uzmanās. Pareizini ar jaudīgajiem motoriem un dabū tipisko CSNg statistiku. Ja autoskolu beidzot cilvēks apzinātos, ka tam ir viena dzīvība un max 2 iespējas, arī nesistos ne tik bieži un ne tik smagi.

    Niks
    11.05.2022 07:04
    Reply to  Basics

    Kada apsēstība?
    Piemēram viedtālrunim kurš cilvēkiem ir līdzi vienmēr un visur, kādēļ lai nebūtu ūdens aizsardzības? Man personīgi tas noder un globāli ta ir krietni labāka īpašība nekā mega kruta stikla dizaina viedtālrunis, jo lielais vairākums tāpat to ievieto kaut kādā sūda vāciņā!
    Kas attiecas uz šo ssd, tad ari labi, turklāt Tev vienmēr ir iespēja to nepirkt, raksti kaut cd…

    Biteme
    11.05.2022 08:26
    Reply to  Niks

    Kā es to redzu – apsēstība ar augstajām IP klasēm, kas domātas zemūdens izmantošanai. Ir bijuši gadījumi, ka cilvēks nopērk telefonu ar tādām un skrien uz dīķi bildēt zemūdens dzīvi, pēc tam – vilšanās un kreņķi. Telefonam pilnīgi pietiek ar šļakstu drošo blīvējumu lai atbildētu uz zvanu lietus laikā nemeklējot patvērumu, kas nu jau ir pat pavisam lētajos telefonos. Gribi būt Kusto – zemūdens boksi tehnikai, nevis izmērcēt vienīgo telefonu.

    digitalk
    11.05.2022 12:32
    Reply to  Biteme

    > pēc tam – vilšanās un kreņķi

    ražotājs uztaisījis brāķi, kas neatbilst specifikācijai, bet vainīgs pircējs? “lielisks” redzējums.

    Reklāma