Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Play” lietotāji Krievijā vairs nevar atjaunināt un lejupielādēt maksas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Martā jau rakstījām, ka “Google” apturējusi iespēju “Google Play Store” lietotājiem Krievijā norēķināties par lietotņu pirkumiem un abonementiem. Tagad uzņēmums spēris vēl vienu soli uz priekšu, un sākot ar 5. maiju lietotāji Krievijā arī vairs nevar atjaunināt un lejupielādēt maksas lietotnes.

    “Google” informē, ka attiecībā uz bezmaksas lietotnēm nekādu izmaiņu nav. Tās joprojām var lejupielādēt, kā arī atjaunināt.

    Reklāma

    10. martā “Google” paziņoja, ka sakarā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā un tā rezultātā piemērotajām sankcijām nolemj apturēt norēķinus Krievijā. Šis lēmums ietekmēja maksājumus par lietotņu abonementiem, kā arī pirkumiem lietotnē. Toreiz “Google” arī informēja, ka lietotāji “joprojām var piekļūt maksas lietotnēm un spēlēm, kas jau ir lejupielādētas vai iegādātas”.

    Šis “Google” paziņojums ietekmē ne tikai “Google Play Store” lietotājus Krievijā, bet arī, protams, spēļu izstrādātājus. Uzņēmums tiem ieteicis atlikt maksājumu atjaunošanu vai arī uz laiku padarīt lietotnes bez maksas, vai noņemt maksas abonementus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma