Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji Krievijā vairs nevar norēķināties arī “Google Play Store” un “Youtube”

    Jaunākie raksti

    Jau ziņojām, ka Krievijā nav iespējams norēķināties par pirkumiem “App Store” un “iTunes”. Tagad arī “Google” paziņojusi, ka Krievijas lietotājiem aptur iespēju samaksāt par digitālajiem labumiem gan lietotņu veikalā “Google Play Store”, gan “Youtube”.

    “Google” informējusi, ka “maksājumu sistēmas traucējumu” dēļ no 10. marta Krievijā aptur iespēju norēķināties “Google Play Store”. Šos traucējumus, visticamāk, izraisīja pret valsts bankām noteiktās sankcijas. Līdz ar to šajā valstī tagad nav iespējams norēķināties ne par abonementiem, ne citiem pirkumiem gan “Google Play Store”, gan “App Store”. Vienlaikus lietotāji Krievijā joprojām var lejupielādēt bezmaksas lietotnes un spēles.

    Reklāma

    Arī “Youtube” lietotājiem Krievijā noslēdzis visus maksas pakalpojumus, tostarp “YouTube Premium”, iespēju iegūt kanāla biedra statusu un saņemt par to dažādus labumus, “Super Chat” u.c. Tajā pašā laikā Krievijas satura veidotāji joprojām var gūt ieņēmumus no pārējo valstu skatītājiem.

    Papildus tam “Google” Krievijā reģistrētajiem reklāmdevējiem atslēdzis reklāmu rādīšanas iespējas visos savos pakalpojumos visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma