Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks rosina no valdībām un uzņēmumiem iekasēt “Twitter” izmantošanas maksu

    Jaunākie raksti

    Paies vēl vairāki mēneši, līdz “Tesla”, “SpaceX” un citu kompāniju vadītājam Īlonam Maskam oficiāli piederēs mikroblogošanas vietne “Twitter”. Tomēr tas nemaz nav kavējis viņu aktīvi domāt, kādas pārmaiņas un jaunas funkcijas būtu ieviešamas platformā. Jaunākais no Maska ierosinājumiem ir piemērot “Twitter” izmantošanas maksu valdībām un korporācijām.

    Viņš norādījis, ka “Twitter vienmēr būs bez maksas parastajiem lietotājiem, bet komerciāliem/valsts iestāžu lietotājiem varētu tikt piemērota neliela maksa”. Taču kā jau daudzi Maska izteikumi arī šis, ļoti iespējams, pie auglīga rezultāta nenonāks. Kaut vai tāpēc, ka tās ir lielas, salīdzinoši sarežģītas izmaiņas, kas liek uzdot daudz jautājumu, uz kuriem visiem droši vien pats Masks vēl atbildēt nevar.

    Reklāma

    Piemēram, uzņēmumu gadījumā liels nezināmais ir tas, vai visiem tiks piemērota vienādi liela “Twitter” izmantošanas maksa? Droši vien, ka nē, jo tas vienkārši nebūtu godīgi, ka, piemēram, “Coca-Cola” maksā tikpat, cik kaut kāds vietējais siera ražotājs. Pēc kā te skatīties – ieņēmumiem, sekotāju skaita “Twitter” vai kā cita? Tie ir tikai daži jautājumi, ar ko Maskam būs jātiek galā, ja šo ieceri vēlēsies īstenot. Lieki piebilst, ka par to, protams, daudzi lietotāji nebūs diez ko sajūsmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma