Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi un Porsche iesaistīsies Pirmajā formulā

    Jaunākie raksti

    Volkswagen koncerna paspārnē strādājošie Audi un Porsche zīmoli iesaistīsies Pirmajā formulā. Šādu informāciju oficiāli izplatīja Volkswagen koncerna vadītājs Herberts Dīzs. Jau mēnešiem ilgi bijušas dažādas spekulācijas par abu šo zīmolu iesaisti pasaulē prestižākajās autosacīkstēs. Tika runāts gan par iespējām pārpirkt jau kādu no esošajām komandām, tāpat tika apsvērta arī iesaistīšanās kā motoru piegādātājiem.

    Dīzs norādījis, ka savos attīstības plānos Pirmajai formulai nedaudz tālāk ticis Porsche, taču beigu beigās lemts F1 iesaistīties uzreiz ar diviem zīmoliem. Volkswagen vadītājs gan neatklāja, kādā formā notiks abu zīmolu iesaiste F1.

    Reklāma

    Iepriekš neoficiāli izskanējusi informācija, ka Audi gatavo 500 miljonus eiro vērtu piedāvājumu, lai iegādātos McLaren. Uz brīdi pat tika ziņots, ka darījums noslēgts, taču abas kompānijas to uzreiz noraidīja. Sarunas gan joprojām notiekot. Porsche gadījumā visbiežāk runā par sadarbību ar Red Bull komandu.

    Lai arī abu šo zīmolu iesaiste F1, protams, ir laba ziņa šim sacīkšu čempionātam, Porsche un Audi mašīnas uz starta vēl neredzēsim. Tas, visticamāk, notiks 2026. gadā, kad spēkā stāsies jaunie motoru noteikumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma