Web Analytics
More
    Reklāma

    ABB un Shell paraksta jaunu vienošanos par sadarbību elektroauto uzlādē

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma ABB elektromobilitātes nodaļas pārstāvji un Shell parakstījuši vienošanos, kas paredz sadarbību elektroauto uzlādes iekārtu uzstādīšanā visā pasaulē. Vienošanās paredz, ka ABB piedāvā visus savus lādētājus – gan maiņstrāvas, gan līdzstrāvas lādētājus, lai tos varētu uzstādīt Shell stacijās.

    Norādīts, ka piegādes notiks lielā apmērā, taču publiski nav izziņoti konkrēti apjomi vai mērķi. ABB piedāvā gan maiņstrāvas lādētājus, kurus iespējams uzstādīt uzlādei mājās vai darbā, gan arī ultra-ātros līdzstrāvas lādētājus, kas spējīgi piedāvāt līdz pat 360kW jaudu. Shell iepriekš izziņotie mērķi paredz aptuveni pusmiljonu lādētāju visā pasaulē 2025. gadā un 2,5 miljonus lādētāju 2030. gadā.

    Šāda sadarbība nav nekāds pārsteigums, jo arī citi lielie degvielas tirgotāji arvien aktīvāk uzstāda elektroauto uzlādes iekārtas savās stacijās, veidojot apjomīgu uzlādes tīklu. ABB ir viens no lielākajiem elektroauto uzlādes iekārtu piegādātājiem, kas pārdevis vairāk nekā 680 tūkstošus iekārtu 85 pasaules valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    NR71
    02.05.2022 23:55

    LV, kopš 2019.gada, taču Shell DUS vairs nav.

    Reklāma