Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Garmin GPS viedpulkstenis jūrniekiem quatix 7

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar jauno jūras GPS viedpulksteni quatix 7, kas paredzēts izmantošanai uz ūdens un citur, ir aprīkots ar vienmēr ieslēgtu skārienekrānu, visaptverošu savienojamību ar Garmin jūras elektroniku un ilgi kalpojošu akumulatoru. quatix 7 piedāvā vairākas jaunas laivošanas funkcijas, kas paredzētas, lai uzlabotu lietošanas iespējas uz kuģa, piemēram, daudzfunkcionālā displeja (MFD) kontroli, brīdinājumus par enkura vilkšanu un citas.

    Pilnā sērija ar trīs modeļiem – quatix 7, quatix 7 Sapphire un quatix 7X Solar – ietver Garmin izcilākās viedpulksteņu īpašības, piedāvājot arī papildu laivošanas funkcionalitāti. Sapphire modeļu sērijas jaunums ir vienmēr ieslēgts AMOLED displejs, kas nodrošina asas krāsas, skaidrību un spilgtumu, turklāt neizlādē akumulatoru.

    Reklāma

    „Ikviens jūrasbraucējs var novērtēt quatix 7. sērijas produktu daudzpusību un noderīgumu, jo tie var kalpot gan par īpašu pirmo palīgu jūras izbraucienā, gan par glītu un stilīgu pulksteni, ko var nēsāt, dodoties vakariņās ar draugiem,” sacīja Dens Bartels (Dan Bartel), Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents. „Pateicoties vairākām jaunām un inovatīvām, jūrā noderīgām funkcijām, lietotāji var kontrolēt savu MFD no jebkuras vietas uz kuģa un pat saņemt paziņojumus par svarīgiem laikapstākļiem, kā arī paisumu un bēgumu, kas var ietekmēt pārvietošanos. Turklāt quatix 7. sērijas pulksteņiem ir uzlabotas viedās funkcijas un neticami ilgs akumulatora darbības laiks, kāds nav pieejams nevienā citā jūras pulkstenī.”

    Jūrniekiem neaizvietojams rīks

    Neatkarīgi no tā, vai laivojat, burājat vai makšķerējat quatix 7. sērijas ierīču priekšrocība ir nevainojama integrācija ar Garmin karšu ploteriem un citu jūras elektroniku. Savienojums ar saderīgu borta aprīkojumu quatix 7 nodrošina ērtu autopilota un Fusion Entertainment sistēmu vadību, kā arī pārraidīs svarīgu informāciju par laivu, ūdens dziļumu, dzinēja apgriezienu skaitu, vēju un citus pielāgotus datus. Sapphire modeļiem akumulatora darbības laiks ir līdz 16 dienām, bet standarta modeļiem ‒ līdz 18 dienām. Lai akumulatora darbības laiks starp uzlādēšanas reizēm būtu vēl ilgāks, Solar modeļi izmanto saules enerģiju, pagarinot akumulatora darbības laiku līdz pat 37 dienām viedpulksteņa režīmā vai līdz pat 90 dienām akumulatora taupīšanas režīmā.

    Svarīgākie funkciju atjauninājumi:

    • MFD vadība: Ātra piekļuve standarta funkcijām, piemēram, diagrammas tālummaiņai, fona apgaismojuma regulēšanai un izkārtojuma saīsnēm;
    • Enkura vilkšanas brīdinājuma signāls;
    • Plūdmaiņas brīdinājumi, izmantojot integrētos paisuma un bēguma datus;
    • Izmantojot vairāk satelītu frekvenču, Sapphire un Solar modeļi ļauj precīzāk noteikt atrašanās vietu;
    • Daudzkontinentu topogrāfiskās kartes.

    Izsmalcināts dizains visām dzīves situācijām

    quatix 7 apvieno mūsdienīgu stilu un izturīgus dizaina elementus, lai kļūtu par izcilu sabiedrotāju gan jūras vidē, pilsētā. Katram quatix 7pulkstenim ir izteiksmīgs, saules gaismā nolasāms AMOLED displejs ar 10 ATM ūdensizturības kategoriju, lielākai slodzei, piemēram, zem ūdens. Vēl ērtākai pārvaldībai, quatix 7 ir aprīkots ar jaunu intuitīvo skārienekrāna saskarni, kas papildina esošo piecu pogu dizainu. Savukārt Solar modelī iebūvēts LED lukturis būs īpaši noderīgs, kad saule noriet.

    Viedās funkcijas un fitnesa izsekošana

    quatix 7. sērijas ierīces nodrošina Garmin iecienīto savienoto funkciju un veselības monitoringa datu komplektu, tostarp Pulse Ox, sirdsdarbības, elpošanas un stresa izsekošanu, kā arī Garmin labsajūtas un fitnesa funkciju klāstu. Lietotāji var apmaksāt rēķinu, izmantojot Garmin Pay bezkontakta maksājumu risinājumu un baudīt mūziku no atskaņošanas sarakstiem straumēšanas platformās. Tāpat quatix 7 nodrošina viedo paziņojumu, piemēram, īsziņu, tālruņa zvanu, e-pasta vēstuļu un citu saņemšanu tieši pulksteņa ekrānā.

    Modeļi quatix 7, quatix 7 Sapphire un quatix 7X Solar ir pieejami jau tagad, un to ieteicamās mazumtirdzniecības cenas svārstās no 699,99 līdz 1199 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma