Web Analytics
More
    Reklāma

    “Hawaiian Airlines” kļūs par pirmo lielo lidsabiedrību, kas izmantos Starlink internetu

    Jaunākie raksti

    Kā vēsta CNBC, lidsabiedrība “Hawaiian Airlines” parakstījusi vienošanos par Starlink interneta lietošanu savās lidmašīnās, tādējādi uzņēmumam kļūstot par pirmo lielo aviolīniju, kas izmantos Starlink pakalpojumus. Ar šo pakalpojumu tuvākajā nākotnē būs aprīkotas visas “Hawaiian” lidmašīnas, kas veic lidojumus pāri Klusajam okeānam.

    Pirmās lidmašīnas Starlink internetu saņems nākamgad, turpmākajos gados turpinoties lidmašīnu pakāpeniskai aprīkošanai ar nepieciešamo tehniku. Šis pakalpojums tiks piedāvāts lidmašīnās, kas veic tālos reisus, savukārt mazajās lidmašīnās un īsajos pārlidojumos starp dažādām salām Havaju salu arhipelāgā Starlink nebūs. Nesen par Starlink testēšanu ziņoja cita liela aviokompānija “Delta”.

    Reklāma

    Starlink izstrādātājs SpaceX šomēnes parakstīja līgumu ar čārterlidojumu kompāniju JSX, taču šis uzņēmums piedāvā īsākus lidojumus un apkalpo krietni mazāk pasažieru nekā “Hawaiian Airlines”. Šis darījums dod pamatīgu atspēriena punktu tieši SpaceX, kas šo līgumu var saukt par uzvaru un demonstrēt kā piemēru citām lidsabiedrībām. Nebūtu jāšaubās, ka tuvāko gadu laikā Starlink internets parādīsies arī citu lidsabiedrību lidmašīnās, īpaši tajās, kas tiek izmantotas transkontinentālo lidojumu veikšanai. Internetam lidmašīnā būtu jābūt gana ātram, lai klienti varētu lietot saturu tiešsaistē, kā arī varētu izklaidēties ar videospēlēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma