Web Analytics
More
    Reklāma

    eBay ar ekskluzīvu programmu atbalsta Latvijas mazos un vidējos uzņēmumus autobūves nozarē

    Jaunākie raksti

    eBay paziņo par ekskluzīvas atbalsta programmas uzsākšanu pārdevējiem, kuri Latvijā tirgo automobiļu detaļas un aksesuārus. Iniciatīva ir vērsta uz rezerves daļu un aksesuāru pārdošanas popularizēšanu starp 147 miljoniem pasaules pircēju no 190 valstīm un vislabākās pārdošanas pieredzes nodrošināšanu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MUV). Pusgadu ilgstošā programma ir eBay pirmā iniciatīva, kas ir vērsta uz noteiktas kategorijas tirgu.

    Uzņēmēji, kuri platformai reģistrējas pirmo reizi un nolemj pārdot vairāk nekā 150 dažādas preces, nākamā gada laikā saņems eBay personīgās izaugsmes menedžera palīdzību, bezmaksas abonementu Premium līmeņa eBay Store trīs mēnešiem un ieteikumus, kā labāk ievietot auto produktus platformā.

    Reklāma

    Rezerves daļu un aksesuāru kategorija ir viena no visaktīvākajām eBay platformā — pēdējā gada laikā, pēc jaunākajiem tirgus datiem, tās apjoms pieauga gandrīz par 30%. Tik milzīgs pieaugums noticis tāpēc, ka automobiļu rūpniecību smagi skāruši pašreizējie globālie notikumi, kas arī ietekmē jauno spēkratu iegādi. Jaunu automašīnu cenas 2022. gadā pieauga par 12%, bet lietotās – par vairāk nekā 40%. Tagad patērētājiem ir izdevīgāk atjaunot sev piederošās automašīnas un iegādāties nepieciešamās detaļas. Saskaņā ar eBay datiem, katru sekundi ASV tiek pirktas trīs auto detaļas, bet Lielbritānijā un Vācijā – pa vienai. Pieaugot pieprasījumam pēc auto rezerves daļām, tagad ir labākais brīdis rezerves daļu un aksesuāru pārdevējiem izpētīt jaunus tirdzniecības kanālus un pievienoties tiešsaistes platformām, lai sasniegtu jaunus klientus. Lai atbalstītu MUV, eBay sniedz bezmaksas pakešu piedāvājumu jauniem pārdevējiem, kas viņiem palīdzēs demonstrēt savus produktus, piesaistīt jaunus klientus un attīstīt savu biznesu.

    eBay globālo jauno tirgu ģenerāldirektore Dženija Huija teic: “Mūsu pārdevēji visā pasaulē pircējiem piedāvā visplašāko jaunu un lietotu transportlīdzekļu detaļu un piederumu izvēli. Tādēļ mēs vēlamies investēt jauno pārdevēju atbalsta programmā un bagātināt esošos krājumus ar jauniem produktiem no Latvijas tirgus.”

    Huija uzsver: “Šī programma ir daļa no eBay pārdomātas tehnoloģiju vadītās stratēģijas, kas koncentrējas ne tikai uz kļūšanu par vadošo pārdevēju platformu un pastāvīgu attiecību veidošanu ar pircējiem, bet arī uz galveno virzienu, piemēram, detaļu un aksesuāru, reklamēšanu.”

    2021. gadā Latvijas pārdevēji vietnē eBay pārdeva 200 000 automašīnu un kravas automašīnu rezerves daļu un aksesuāru pircējiem no ASV, Vācijas, Lielbritānijas, Francijas, Itālijas un citām valstīm. “Mēs esam pārliecināti, ka šī iniciatīva palīdzēs pārdevējiem veicināt pārdošanu un piesaistīt saviem eBay veikaliem vairāk jaunu klientu,” teic Huija.

    Pilna informācija un atbalsta rokasgrāmata ir pieejama oficiālajā vietnē un eBay biļetenos. Papildu informāciju var atrast arī eBay Facebook lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma