Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropā drīzumā varētu parādīties pirmais Poco zīmola viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka drīzumā Eiropas tirgos nonāks pirmais ar Poco zīmolu rotātais viedpulkstenis, kas būs līdzīgs jau esošajiem Xiaomi grupas viedpulksteņiem.

    Par šādu soli no Xiaomi liecina tas, ka Itālijas preču reģistrācijas datubāzē it kā ir redzami pierādījumi tam, ka ir pieteikts jauns viedpulksteņu modelis, kas būtu Poco Watch. Parasti Xiaomi savus produktus reģistrē neilgi pirms to izlaišanas pārdošanā, kas liecina, ka drīzumā parādīsies jauns Poco viedpulkstenis tieši Eiropas tirgū. Visticamāk, tas būs balstīts uz 70mai Saphir Watch, tā kā tā nebūs no jauna radīta ierīce.

    Reklāma

    Poco Watch dizains būs līdzīgs Apple Watch viedpulkstenim, jo būs ar kvadrātveida ekrānu, kas būs 1,78 collas liels. Tam būs divas fiziskās pogas, ar kurām veikt kontroli, taču pagaidām nav pieejama plašāka informācija. Eiropas Poco Watch varētu līdzināties vēl vienam grupas zīmola Oppo Watch 2 pulkstenim. Taču tā kā Poco Watch ir jau reģistrēts, tad jauno ierīci varam sagaidīt drīzumā. Principā jau šie Xiaomi saistītie zīmoli var izlaist jaunus produktus, tomēr bāzē tie var būt diezgan līdzīgi viens otram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma