Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi e-tron GT saņem balvu 2022. gada Pasaules gada auto konkursā

    Jaunākie raksti

    Audi e-tron GT quattro ieguvis vairākus apbalvojumus Pasaules gada auto (World Car Award) konkursā, kas šogad Ņujorkā norisinājies jau astoņpadsmito reizi. Saņemot nominācijas kategorijās “Pasaules gada elektriskais automobilis”, “Pasaules sportiskākais auto” un “Pasaules gada labākā dizaina auto”, titulu e-tron GT ieguva kategorijā “Pasaules sportiskākais auto”. Balva pasniegta pasaulē lielākajā un prestižākajā jauno automobiļu konkursā, kas tiek dēvēts par “Oskara balvu pasniegšanas ceremoniju automobiļu nozarē”. Vairāk nekā 100 nozares žurnālisti no visas pasaules rūpīgi izmēģināja šim konkursam kvalificējušās automašīnas un tad balsoja par tām, lai piešķirtu 2022. gada balvas.

    “Mēs esam priecīgi, ka pilnībā elektriskais Audi e-tron GT quattro vien gadu pēc tā izlaišanas bija finālists pat trīs kategorijās,” pēc pasniegšanas ceremonijas sacīja Audi par tehnisko attīstību atbildīgais valdes loceklis Olivers Hofmans (Oliver Hoffmann). “Mūs, protams, jo sevišķi lepnus dara fakts, ka līdz ar Audi e-tron GT quattro, titulu “Pasaules sportiskākais auto” balvu Audi saņem jau piekto reizi. Šis auto acīmredzami apliecina, ka elektriskā mobilitāte var vienlaicīgi būt ilgtspējīga, dinamiska un pārsteidzoša. Tāpēc tā ir svarīga daļa no mūsu apņemšanās attīstīt ilgstpējīgu mobilitāti.” No 2026. gada pasaules tirgū Audi laidīs tikai elektriski darbināmus modeļus, savukārt no 2025. gada ražošana visās Audi rūpnīcās būs oglekļa izmešu ziņā neitrāla. Šobrīd tā jau ir realitāte ražotnēs Briselē, Ģērā un Bēlingerhefē.

    Izsmalcināta termiskās pārvaldības sistēma reproducējamai veiktspējai

    Veiktspēju, ar kuras palīdzību Audi e-tron GT quattro ieguva Pasaules sportiskākā auto balvu, lielā mērā nodrošina izsmalcināta termiskās pārvaldības sistēma. Automobilī šo sistēmu veido četri dzesēšanas cikli. Tas nozīmē, ka akumulatora un piedziņas sistēmas komponentu temperatūra saglabājas ideālā līmenī, sniedzot veiktspējas īpašības, kuras katru reizi iespējams reproducēt. Pateicoties inteliģentai termiskajai pārvaldībai, ikviens, kurš e-tron GT quattro automašīnā izmanto e-tron maršrutu plānotāju, nodrošinās akumulatoram ideālu temperatūru, kad tiks sākta uzlāde. Tas palīdzēs nodrošināt līdz pat 270 kW lielu uzlādes jaudu.

    Audi turpina savu uzvaru sēriju

    Šogad iegūtā uzvara nodrošinājusi četru riņķu zīmolam jau vienpadsmito uzvaru šajā prestižajā nozares konkursā. Līdz ar jauniegūto titulu Audi kļuvis par veiksmīgāko auto ražotāju šī konkursa vēsturē.

    2005. gads Audi A6 Pasaules gada auto
    2007. gads Audi RS 4 Pasaules sportiskākais auto
    Audi TT Pasaules gada labākā dizaina auto
    2008. gads Audi R8 Pasaules sportiskākais auto
    Audi R8 Pasaules gada labākā dizaina auto
    2010. gads Audi R8 V10 Pasaules sportiskākais auto
    2014. gads Audi A3 Pasaules gada auto
    2016. gads Audi R8 Pasaules sportiskākais auto
    2018. gads Audi A8 Pasaules luksusa auto
    2019. gads Audi A7 Sportback Pasaules luksusa auto
    2022. gads Audi e-tron GT quattro Pasaules sportiskākais auto
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma