Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda paplašinās modeļu klāstu Eiropā

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotāja Honda pārstāvji ir apstiprinājuši automobiļu modeļu klāsta paplašināšanu Eiropā. Jau šī gada rudenī pie mums tirdzniecībā nonāks pilnīgi jaunais “Civic” hečbeks. 2023. gadā “Honda” piedāvās pavisam trīs modeļus – pilnībā elektrisku SUV prototipu “e:Ny1”, jaunu SUV hibrīdu kompakto automobiļu segmentā un nākamā gada beigās pilnībā atjauninātu CR-V, kas pirmo reizi Eiropā būs pieejams arī kā Plug-in krosovers. 

    Jaunais elektriskais “e:Ny1” elektromobilis, kas tirdzniecībā Eiropā jau gaidāms nākamgad, ir flagmanis Honda nākotnes piedāvājumā. “Nozīmīgi, ka “Honda” paplašina auto modeļu izvēli Eiropā tik strauji augošajos mazās un kompaktās klases segmentos, kas arī Latvijā ir vispieprasītākie. Jaunie modeļi, kurus gaidām Latvijā jau 2023. gadā, nosaka nākamās paaudzes “Honda” elektromobiļu un hibrīdu virzienu, saglabājot nevainojamu kvalitāti, uzticamību un izcilu braukšanas komfortu, pie kura mūsu klienti ir jau pieraduši”, norāda AS “WESS Select” pārdošanas nodaļas vadītājs Ivo Luste,” bet jau šī gada rudenī ar gaidām Latvijā pārdotāko “Honda” modeli pasaulē – 11. paaudzes “Honda Civic” hečbeku.”.

    Honda šobrīd koncentrējas uz videi draudzīgām tehnoloģijām un ražošanas procesiem. Ražotāja mērķis ir nodrošināt nulles ietekmi uz vidi, apvienojot elektrificētos mobilitātes produktus ar energopakalpojumiem, lai jau līdz 2050. gadam īstenotu savu apņemšanos nodrošināt klimatneitrālu ražošanu. Uzņēmums plāno ieguldīt arī ievērojamus līdzekļus vairākās bezemisiju tehnoloģijās, tostarp akumulatoros un to komponentēs, neitrāla oglekļa un ūdeņraža izmantošanā. 

    Šīs stratēģija paredz, ka līdz 2030. gadam visu lielo tirgu, tostarp Eiropas reģionā, pārdošanas apjomi elektromobiļiem un bezizmešu transportlīdzekļiem pieaugtu par 40% un līdz 2035. gadam – jau par 80%. Uzņēmums arī līdz 2040. gadam plāno pārtraukt iekšdedzes dzinēju automobiļu pārdošanu visā pasaulē.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    14.04.2022 14:37

    Labak būtu atpakaļ akrordu ieviesuši nevis kaut kādus jaunus marazmus izdomājuši! US Akords tik seksīgs, jevropas čibriks nestāv nemaz klāt!

    Reklāma