Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņo savu pirmo profesionālo skriešanas pulksteni Watch GT Runner

    Jaunākie raksti

    Huawei izziņo savu pirmo profesionālo skriešanas pulksteni Watch GT Runner, kas apvieno labāko no GT sērijas un piedāvā jaunas funkcijas, lai iepriecinātu gan pieredzējušus skrējējus, gan iesācējus. Pārraugot apkārtējās vides un veselības datus, viedpulkstenis aprēķina tajā brīdī piemērotāko treniņa plānu, nodrošinot ierīces īpašniekam visaptverošu un profesionālu fitnesa pieredzi.

    Precīzi rādītāji uz katra soļa

    Pateicoties jaunajam PPG 5.0 modulim, sirdsdarbības uzraudzības tehnoloģijas Huawei TruSeen 5.0+ precizitāte ir ievērojami uzlabota salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes risinājumiem. Savukārt TruSport profesionālā skriešanas treniņu sistēma nodrošina padziļinātu analīzi, sniedzot vispārēju pārskatu par tādiem datiem, kā treniņu intensitāte, treniņu apjoms un fiziskās sagatavotības atjaunošanās laiks.

    Reklāma

    Skriešanas spēju indekss (Running Ability Index (RAI)) atspoguļo skrējēja izturības līmeni un skriešanas tehnikas efektivitāti, tādējādi ļaujot izvērtēt savu rezultātu viegli saprotamā rādītājā. Ņemot vērā RAI un ierīces īpašnieka noguruma pakāpi, viedpulkstenis objektīvi novērtē un piedāvā valkātāja tā brīža spējām atbilstošu treniņa programmu.

    Nelielais pulksteņa korpuss ir aprīkots ar divjoslu piecu sistēmu GNSS pozicionēšanas mikroshēmu un antenu, kas samazina atrašanās vietas signāla traucējumus. Inovatīvā konstrukcija uzlabo GPS antenas veiktspēju par 135 % un atrisina precīzas atrašanās vietas un kompaktas konstrukcijas apvienošanas izaicinājumu.

    Aerodinamisks dizains labākai valkāšanas pieredzei

    Jaunais viedpulkstenis ietver augstas izturības polimēra šķiedras korpusu, keramikas rāmi un titāna sakausējuma pulksteņa kroni. Pulksteņa korpusa svars ir tikai 38,5 g, tādējādi nodrošinot ērtību un viegluma sajūtu treniņa laikā. Domājot par komfortu un precīzu datu iegūšanu, viedpulkstenis ir aprīkots ar ūdensizturīgu, antibakteriālo silikona siksniņu lai skrējējiem nav jāuztraucas par sviedru vai netīrumu negatīvo ietekmi uz ierīces veiktspēju.

    Gudrs dzīves asistents visas dienas garumā

    Viedpulkstenis ir pārmantojis jaudīgo Huawei valkājamo ierīču akumulatora darbības laiku, nodrošinot līdz pat 14 dienu ilgu darbību viedajā režīmā un 8 dienu – intensīvajā režīmā. Aprīkojumā ir iekļauts augstuma barometrs, kas atbalsta kompasa funkciju, lai orientētos nejauši izvēlētā skriešanas maršrutā vai orientēšanās sacensībās. Turklāt viedpulkstenis atbalsta veselības uzraudzību visas dienas garumā, tostarp sirdsdarbības uzraudzību un sirdsdarbības traucējumu atgādinājumus.

    Jaunais viedpulkstenis darbojas ar HarmonyOS 2.1 operētājsistēmu, kas ir sadarbspējīga arī ar iOS un Android operētājsistēmām, lejupielādējot Huawei Health lietotni.

    Huawei Watch GT Runner ir iespējams iegādāties par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu sākot no 249 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma