Web Analytics
More
    Reklāma

    Klajā nākusi Garmin tactix 7 multisporta pulksteņu sērija

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar jaunu taktisko viedpulksteņu sēriju tactix 7. Izmantojot jauno piecu pogu saskarni ar ātri reaģējošu skārienekrānu, tactix 7 sērija nodrošina īpašas taktiskās, treniņu un veiktspējas funkcijas, navigāciju uz plaukstas locītavas un visaptverošu veselības un labsajūtas uzraudzību. Tactix 7 aprīkots ar vienmēr ieslēgtu, ar nakts redzamības brillēm saderīgu atstarojošu displeju un īpašu multi-LED lukturīti vāja apgaismojuma apstākļiem.

    Jaunāko viedpulksteņu sērija ir veidota atbilstoši militārajam standartam (MIL-STD-810) un tā ir ūdensizturīga līdz 10 ATM1 līmenim. Visām tactix 7 ierīcēm, kas pieejamas trīs modeļos, ir liels 1,4″ ekrāns ar skrāpējumu izturīgu safīra stiklu. Savukārt, efektīvā piecu pogu un skārienekrāna saskarne ļauj ātri un intuitīvi izmantot topogrāfiskās kartes un piekļūt visām nepieciešamajām viedpulksteņa funkcijām. Tāpat tactix 7 sērijā ir iebūvēts jauns multi-LED lukturītis, kas nodrošina ātru piekļuvi spilgtai, baltai vai zaļai gaismai. Lietotājiem zaļā gaisma ir noderīga, lai saglabātu dabisko redzi naktī.

    Reklāma

    Rūpējoties par lietotāju drošību, tactix 7 sērija aprīkota ar atrašanas vietas slēpšanas režīmu, tāpat uzskaitot nobrauktos attālumus un biometriskos datus. Nereģistrējot atrašanās vietas datus ierīcē, slēpšanās režīms aizsargā arī datu drošību, ja ierīce tiek pazaudēta.

    Tactix 7 sērijas viedpulksteņiem ir ievērojami palielināts akumulatora darbības ilgums. Tactix 7 Standard nodrošina līdz pat četrām nedēļām ilgu akumulatora darbības laiku viedpulksteņa režīmā, un, pateicoties saules tehnoloģijas attīstībai, tactix 7 Pro var nodrošināt līdz pat 37 dienām ilgu akumulatora darbības laiku viedpulksteņa režīmā.

    “Jaunie tactix 7 sērijas viedpulksteņi ir augstākās klases pulksteņi ikdienas lietošanai, tiem vienlaikus nodrošinot arī taktiskās funkcijas. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz sporta zāli, pārgājienā ar ģimeni vai gatavojaties lekt ar izpletni, varat paļauties uz tactix 7,” stāsta Garmin viceprezidents globālās patērētāju-pārdošanas jautājumos Dens Bartels (Dan Bartel). “Pateicoties augstākās kvalitātes materiāliem un jaunajam izsmalcinātajam dizainam, tactix 7 ir uzticams sabiedrotais neatkarīgi no tā, vai atrodaties darba uzdevumā vai tiekaties ar klientiem. Šis pulkstenis ir gatavs jebkuram izaicinājumam.”

    Gatavs darbam jebkuros apstākļos

    Tactix 7 sērija ir aprīkota ar taktiskajām operācijām paredzētām funkcijām, tostarp nakts redzamības briļļu saderības režīmu, Jumpmaster, divu pozīciju GPS formatēšanu, projicētajiem ceļa punktiem un iespēju vajadzības gadījumā dažu sekunžu laikā izdzēst visus lietotāja datus. Jumpmaster funkcija nodrošina trīs lēcienu veidus: HAHO, HALO un Static. Divkāršas pozicionēšanas režīms, savukārt, ļauj vienā datu ekrānā vienlaikus rādīt divus koordinātu sistēmu komplektus.

    Aviācijas nozares pārstāvji var izmantot tactix 7 sērijas tiešās navigācijas funkciju, lai tiktu uz lidostu pasaules aeronavigācijas datubāzē vai izmantotu funkciju “Nearest”, lai sāktu ceļu uz tuvāko lidostu. Turklāt, piloti var piekļūt arī aviācijas laikapstākļu datiem, tostarp NEXRAD radariem, METAR un TAF, lai noteiktu vēju, redzamību, barometrisko spiedienu un citus datus savā tactix 7 ierīcē.

    Ikdienas atbalsts treniņos

    Tactix 7 sērija ir paredzēta valkāšanai visu diennakti, un tajā 24/7 ir pieejami veselības un labsajūtas rīki, tostarp Pulse Ox, sirdsdarbības ātruma, elpošanas un stresa izsekošana, kā arī Garmin labsajūtas ieskati, piemēram, Body Battery, Fitness Age un Sleep Score ar uzlabotu miega uzraudzību. Tactix 7 sērija ir saderīga arī ar citām Garmin ierīcēm, tostarp satelītkomunikatoriem, piemēram, inReach Mini 2, un suņu izsekošanas ierīcēm, piemēram, Alpha 10.

    Papildus specializētajām sporta aplikācijām, kas paredzētas gan medībām, gan alpīnismam, spēka treniņiem un citiem sporta veidiem, tactix 7 nodrošina visas Garmin iecienītos sporta rīkus, piemēram, Real-Time Stamina, lai uzraudzītu un sekotu līdzi slodzei, Recovery Time Advisor, Daily Workout Suggestions un daudz ko citu.

    Globālā navigācija

    Izmantojot daudz joslu GNSS atbalstu, lietotāji var piekļūt vairākām frekvencēm, ko sūta navigācijas satelīti, lai uzlabotu atrašanās vietas precizitāti vietās, kur GNSS signāli ir atstaroti, vāji vai parasti neiekļūst. Visās tactix 7 ierīcēs ir iepriekš ielādētas lietotāja reģiona Topo kartes, un tās nodrošina bezmaksas piekļuvi, lai lejupielādētu papildu kartes no visas pasaules. Atpūtas vajadzībām tactix 7 sērijā ir iepriekš ielādētas publiskās zemes robežu kartes, SkiView kartes un vairāk nekā 42 000 pilnkrāsainu golfa laukumu no visas pasaules.

    Tie, kuriem ir nepieciešami uzlabotie Applied Ballistics (AB) piedāvātie risinājumi, priecāsies uzzināt, ka tactix 7 Pro Ballistics sērijā tagad ir integrēts ar AB ekosistēmu, tostarp AB Synapse lietotni un aprīkotu sensoru integrāciju.

    Tactix 7 sērija ir Garmin ilgstošu inovāciju viedpulksteņu tehnoloģiju jomā rezultāts, un šie viedpulksteņi ir pieejami. Sākumcena: 1099,99 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma