Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas e-komercijas uzņēmums Magebit pērn būtiski audzējis apgrozījumu un četrkāršojis peļņu

    Jaunākie raksti

    Latvijas e-komercijas uzņēmums Magebit, kas specializējas e-komercijas IT risinājumos, mājaslapu izstrādē un uzturēšanā un digitālajā mārketingā, 2021. gadā strādājis ar 1,06 miljonu eiro lielu peļņu, kas ir vairāk nekā četrkāršs pieaugums salīdzinot ar 2020. gadu. Savus pakalpojumus uzņēmums galvenokārt eksportē, un pērn tam izdevies par teju 78% palielināt apgrozījumu.

    2021. gadā Magebit ievērojami uzlabojis iekšējos procesus darba efektivizācijai gan klātienē, gan attālināti, arī apvienojot abus variantus. Izstrādāti e-komercijas risinājumi vairākiem Fortune 500 klientiem (žurnāla Fortune ikgadējā sarakstā iekļauti 500 lielākie uzņēmumi ASV, vērtējot pēc kopējiem ieņēmumiem attiecīgajā finanšu gadā) un citiem uzņēmumiem. Liela uzmanība pievērsta darbinieku izaugsmei, izvēršot un attīstot iekšējās darbinieku apmācības

    Reklāma

    “Mūsu konkurētspējas priekšrocības ir augsta kvalitāte, individuāla pieeja klientam, pilna cikla e-komercijas risinājumi un to uzturēšana, kā arī 24/7 atbalsts. Nav daudz aģentūru, kas spēj izveidot un uzturēt sarežģītus vai lielus interneta veikalus. Mums ir padziļinātas tehniskās zināšanas un pieredze ar nestandarta interneta veikaliem dažādās valstīs, industrijās un komercijas tipos (B2B, B2C). Tas ir viens no iemesliem, kāpēc pie mums pārnāk klienti arī no aģentūrām, kas pasaulē ieņem pirmās vietas digitālās komercijas risinājumu izstrādē,” saka Magebit izpilddirektors Artūrs Krūze.

    Magebit EBITDA (peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem) 2021. gadā sasniegusi 1 148 391 eiro, kas ir 3,8 reizes vairāk nekā 2020. gadā.

    2022. gadā uzņēmums līdz ar biznesa izaugsmi plāno paplašināt biroja telpas, izveidojot papildu darba telpas, restorānam līdzīgu atpūtas zonu ar bāru darbinieku un klientu ērtībām, palielināt darbinieku skaitu, veidot dažādas apmācības un vieslekcijas sabiedrības izglītošanai, kā arī iesaistīties labdarības un ilgtspējas projektos.

    Magebit piedāvā pilna cikla e-komercijas risinājumus un to uzturēšanu, darbojoties ar dažādām e-komercijas platformām – Magento jeb Adobe Commerce, Shopify Plus, Vercel, Shopware u. c., lielākajā daļā projektu apvienojot dažādas tehnoloģijas vai platformas. Magebit ir viens no pirmajiem uzņēmumiem pasaulē, kas izveidojis serverless AMP tipa projektu – paši savu interneta vietni, saņemot atzinīgu Google AMP komandas vērtējumu. Šis ir arī vienīgais uzņēmums no Latvijas, kuru Amazon Web Services (AWS) izcēlis par inovatīvu produkta pielietojumu, izmantojot AWS mašīnmācīšanās sistēmu datu analītikā, lai atrastu anomālijas darbinieku produktivitātē un varētu risināt problēmas, pirms tiek ietekmēti KPI rādītāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opis
    07.04.2022 10:08

    Malači čaļi. Tā turpināt.

    Reklāma