Web Analytics
More
    Reklāma

    Barbora.lv preču piegādi tagad nodrošina arī Liepājas iedzīvotājiem

    Jaunākie raksti

    No šodienas pārtikas un ikdienas preču interneta lielveikals Barbora.lv liepājniekiem nodrošinās piegādi uz mājām, kā arī pasūtīto preču izņemšanu klātienē ar Barbora DRIVE – IN.

    Barbora.lv iepriekš Liepājas iedzīvotājiem nodrošināja Barbora Express pakalpojumu, ļaujot klientiem pasūtīto preci izņemt tikai klātienē – fiziski saņemot to veikalā. Tā kā aptuveni 15% no Barbora Express pasūtījuma apgrozījuma veidoja Liepāja, tika nolemts šajā pilsētā nodrošināt ikdienas pārtikas piegādes uz mājām un preču saņemšanu ar Barbora DRIVE – IN.

    Reklāma

    “Pakalpojuma sniegšana Liepājas iedzīvotājiem nodrošinās gan jaunas darba vietas, gan iespējas ātri, ērti un vienkārši saņemt preces no mūsu interneta lielveikala. Papildu, līdz ar šī pakalpojuma ieviešanu, mēs palielinām Liepājas Barbora.lv interneta lielveikala preču sortimentu. Klientiem, sākot ar 6. aprīli, nodrošinot daudz plašāku preču klāstu,” informē Barbora.lv Latvija vadītāja Sanita Bērziņa.

    Pasūtījumus Barbora.lv pieņems visas nedēļas garumā un to piegādi nodrošinās katru dienu no  plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00. Tie būs pieejami visiem cilvēkiem, kuri dzīvo Liepājas pilsētas teritorijā.

    Barbora.lv savu darbību uzsāka 2017. gadā, piedāvājot klientiem pārtikas un ikdienas preču piegādi Rīgas rajona robežās. Esošo četru gadu laikā uzņēmums ir ievērojami paplašinājis savu piegādes teritoriju un pakalpojumu veidus, tos piedāvājot ne tikai Rīgas apkaimes, bet arī Jelgavas, Ogres, Siguldas, Saulkrastu, Vangažu, Garkalnes, Lilastes, Zaķumuižas, Plakanciema, Mellupes, Jāņupes, Lapmežciema iedzīvotājiem.

    Barbora.lv ir Latvijā vadošais pārtikas un sadzīves preču interneta veikals, kas nodrošina piegādes Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī un Rīgas apkaimē. Kopš 2020. gada aprīļa, pielāgojoties apstākļiem ārkārtējās situācijas laikā un klientu pieprasījumam strauji pieaugot, uzņēmums ir paplašinājis savu darbību arī reģionos. Tā ir iespēja veikt pirkumus ātri, ērti un droši, pat neizejot no mājām – nokomplektēto pasūtījumu var saņemt kādā no Barbora Express tīkla punktiem Maxima veikalos 21 pilsētā visā Latvijas teritorijā. Barbora.lv zīmols Latvijā darbojas kopš 2017. gada un ir daļa no uzņēmuma “Radas”, kas Lietuvā pārvalda interneta veikalu “Barbora” un kura pamatnodarbošanās ir elektroniskās tirdzniecības risinājumu radīšana un īstenošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma