Web Analytics
More
    Reklāma

    “Youtube”, iespējams, ļaus atsevišķus video momentus novērtēt ar emocijikonām

    Jaunākie raksti

    Samērā ilgu laiku “Youtube” videoklipus esam varējuši novērtēt tikai ar divām reakcijām – “patīk” vai “nepatīk”. Tomēr bieži viens vai otrs novērtējums īsti līdz galam neatspoguļo mūsu sajūtas par saturu, īpaši, ja tas bijis garāks video un licis piedzīvot plašu emociju gammu. Tieši tāpēc “Youtube” sācis testēt emocijikonas, kas lietotājam varētu ļaut dalīties ar savu noskaņojumu, emocijām konkrētā videoklipa brīdī.

    Reklāma

    Saskaņā ar “Youtube” – pārējie lietotāji varēs redzēt, kā citi kopumā reaģējuši konkrētā videoklipa momentā un salīdzināt to. Tomēr šīs reakcijas pašas par sevi būs anonīmas un nebūs iespējams uzzināt konkrēta lietotāja vērtējumu. Izskatās, ka pašreiz plānots pieturēties pie augstāk esošajām emocijikonām – seja ar prieka asarām, izbrīnīta seja, spuldzīte, jautājumu zīme utt.

    Līdzīgas pārmaiņas skars arī komentāru sadaļu, kur arī, ļoti iespējams, ienāks atsevišķs emocijikonu panelis, kas parādīs lietotāju biežāk izmantotās reakcijas konkrētā video momentā līdzīgi kā tas jau ir “Facebook Live” un “Twitch”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    30.03.2022 08:41

    Kā atslēgt novērtējumu parādīšanos?

    Reklāma