Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks apgalvo, ka šogad plānots pabeigt “Cybertruck” izstrādi

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla izstrādes stadijā esošais apvidus auto “Cybertruck” jau vairākus gadus ir viens no apspriestākajiem tematiem elektroauto lauciņā, taču mašīnas nogādāšana tirgū aizkavējusies par vismaz pāris gadiem. Tesla vadītājs Īlons Masks “Gigafactory Berlin” atklāšanas pasākumā norādījis, ka Tesla mērķis ir pabeigt “Cybertruck” izstrādi jau šogad.

    Protams, kaut ko tamlīdzīgu no Maska dzirdam itin regulāri, viņam solot, ka mašīna drīzumā beidzot ieraudzīsim. Par “Cybertruck” pabeigšanu var lietot latviešu sakāmvārdu “kad pūcei aste ziedēs”. Laikā, kad šis auto pirmoreiz tika prezentēts, tika solīts, ka tas tirdzniecībā nonāks līdz 2021. gada beigām. Jaunais termiņš – ražošanas uzsākšana 2023. gadā.

    Novirzēm no plāna ir arī objektīvi apsvērumi, tostarp Covid-19 pandēmija, pusvadītāju deficīts un Tesla centieni palielināt ražošanas apjomus jau esošajiem modeļiem. Maska izteikumi Berlīnē nenozīmē, ka tieši tā arī notiks, taču tas ir pavediens ražotāja turpmākās darbības plānos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma