Web Analytics
More
    Reklāma

    Tenisa zvaigzne Naomi Osaka mudinās sievietes vairāk interesēties par kriptovalūtām

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka sievietes retāk interesējas par investēšanu aktīvos un jo īpaši kriptovalūtās. Ar mērķi savai platformai piesaistīt dažādāku klientu loku kriptovalūtu birža FTX sadarbojas ar tenisa zvaigzni Naomi Osaku, kura mudinās sievietes vairāk interesēties par kriptovalūtām un veikt darījumus ar tām.

    Uzņēmums paziņojis, ka četrkārtējā “Grand Slam” čempione iegūs FTX Trading akciju daļu un saņems kompensāciju kriptovalūtā par to, ka mudinās sievietes iesaistīties kriptovalūtu biznesā un pievienoties FTX biržai. Norādīts, ka šī partnerība veicinās to, ka tādās jomās kā digitālās valūtas un Web 3 iesaistīsies daudzveidīgāks dalībnieku loks.

    Reklāma

    Osaka sadarbības ietvaros veidos saturu globālai auditorijai. Viņa pati uzsver, ka sieviešu iesaistes palielināšana kriptovalūtu jomā ir daļa no iemesla, kāpēc piekritusi šai sadarbībai. Sportiste norāda uz acīmredzamo statistiku, kas liecina par sieviešu zemo iesaisti šajā nozarē. Tā, viņasprāt, atspoguļo dzimumu nevienlīdzību, kas vērojama arī citās finanšu jomās. Osaka uzskata, ka kriptovalūtu nozarei vajadzētu attīstīties tā, lai būtu pieejama ikvienam bez jebkādiem šķēršļiem.

    Sadarbības ietvaros FTX arī palīdzēs Naomi Osakai orientēties kriptovalūtu nozarē, tirgos un palīdzēs investēt izvēlētajās digitālajās valūtās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.03.2022 12:48

    Dear Naomi, please do not promote random shitcoins. Thank you.

    Krotow
    24.03.2022 22:07

    Redzēs ko viņa par to visu teiks kad paliks bez elektrības un sakariem uz dažām dienām.

    Biteme
    27.03.2022 10:38
    Reply to  Krotow

    Ko viņa teiktu, ja strādātu par kasieri lielveikalā. Kad tev ir lieki miljoni, kurus var noburnot eksperimentos, nav grūti mudināt ieguldīt koinos un braukt ar teslām.

    Reklāma