Web Analytics
More
    Reklāma

    Inflācija dara savu – arī “Starlink” lietotājiem būs plašāk jāatver maciņi

    Jaunākie raksti

    Nupat ziņojām, ka ātrgaitas satelītu internets “Starlink” tuvākajā laikā jau nonāks Latvijā. Šo brīdi gaida daudzi, taču jārēķinās, ka šis prieks nebūs lēts, un cenas tikai aug. Ziņots, ka globālās inflācijas dēļ “SpaceX” nolēmis celt cenas savam “Starlink” servisam – gan tehniskajam aprīkojumam, gan abonementam.

    “Starlink” darbībai nepieciešamā aprīkojuma, kas ietver termināli vai antenu, lai izveidotu savienojumu ar “SpaceX” satelītiem, cena tiek palielināta no 499 USD līdz 549 USD tiem, kuri iemaksājuši depozītu. Savukārt ikviens jaunais pasūtījums sākot no 22. marta maksā 599 USD. Paralēli tam no līdzšinējiem 99 dolāriem uz 110 dolāriem pakāpsies pakalpojuma mēneša maksa. Jaunās cenas abonementiem stāsies spēkā no 22. aprīļa.

    Reklāma

    Ja tomēr šķiet, ka šis pakalpojums nav pa kabatai, lietotājiem pirmā gada laikā ir iespēja atcelt servisu un saņemt 200 dolārus atpakaļ. Savukārt, ja “Starlink” iespējas esi izmantojis ne ilgāk kā 30 dienas, pēc pakalpojuma atcelšanas dabūsi atpakaļ visu samaksāto naudu. Iespējams, līdzīgi noteikumi attieksies vēlāk arī uz lietotājiem Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eins
    24.03.2022 16:16

    Kas tur ar ātrumiem?

    Reklāma