Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford savus elektroauto plāno aprīkot ar iespēju pieslēgties video konferencēm

    Jaunākie raksti

    Ford vadītājs Džims Fārlijs pēdējo mēnešu laikā bijis ļoti aktīvs, izziņojot dažādus jaunumus par Ford elektriskajām mašīnām. Tagad viņš atklājis, ka uzņēmums savas mašīnas grasās aprīkot ar sistēmu, kas pēdējo 2 gadu laikā kļuvusi par mūsu ikdienu – Ford elektriskie auto nākotnē būs aprīkoti ar tiešsaistes video konferenču lietotni “Webex”.

    Ford jau uzsācis darbu kopā ar “Webex” lietotnes izstrādātājiem Cisco, lai šo lietotni pilnvērtīgi varētu integrēt mašīnās. Ford elektroauto programmas viceprezidents Darens Palmers norādījis, ka viņš neredz iemeslu, kāpēc mašīnas nevarētu pārvērst par kvalitatīvu biroju.

    Kopš 2020. gada pavasara mēs visi esam bijuši situācijās, kad nepieciešams pieslēgties darba tiešsaistes konferencei, bet mājās notiek rosība, ko nevēlamies rādīt kolēģiem vai biznesa partneriem. Te nu lietā nāk Ford un Cisco kopīgais risinājums – iesēdies mašīnā, multimediju sistēmā izvēlies lietotni un mierīgi dari, kas darāms. Ja gadījumā mašīnā ir vēl kāds, tad sistēma automātiski noslāpē visus blakustrokšņus, izņemot tiešsaistes konferences dalībnieka teikto. Tāpat Ford rūpēsies, lai “Webex” pilnvērtīgi, proti, ar video, varētu lietot tikai tad, kad auto stāv uz vietas un nebrauc. Ja gadījumā mašīna tomēr ir kustībā, tad būs iespējams lietot tikai audio brīvroku režīmā.

    Ford pagaidām nav paziņojis, kad šī sistēma pilnvērtīgi nonāks sērijveida ražošanā, bet pagaidām tā tiek izstrādāta un pielāgota automašīnām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma