Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” savas noliktavas Slovākijā pārveido par humānās palīdzības centru ukraiņiem

    Jaunākie raksti

    Atsaucoties uz pašreizējo situāciju Ukrainā un sekām, ko tā radījusi, savu palīdzību sniedz arī e-komercijas gigants “Amazon”, kas pārveidojis savas klientu pasūtījumu izpildei kalpojošās noliktavas Slovākijā par vienu milzīgu humānās palīdzības centru, ko izmanto ātrai un efektīvai nepieciešamo lietu piegādei Ukrainas kara bēgļiem.

    Uzņēmums norāda, ka “Amazon” darbinieki no visas pasaules kopīgiem spēkiem desmit dienu laikā pārveidoja 5000 m2 lielās telpas par līdz šim lielāko šāda veida “Amazon” centru. Kompānija izmantos savas zināšanas un prasmes globālajā loģistikā, lai ātri un efektīvi vadošajām palīdzības organizācijām un bēgļu ģimenēm piegādātu tādas pirmās nepieciešamības lietas kā pajumtes materiāli, higiēnas preces, segas un apģērbs.

    Reklāma

    “Amazon” noliktavu centri visā Eiropā ir gatavi piegādāt uz Slovākiju vairāk nekā četrus miljonus preču, ko saziedojis gan pats uzņēmums, gan tā klienti. “Amazon” humānā palīdzības centra ģeogrāfiskā atrašanās vieta ir ļoti izdevīga, paātrinot vajadzīgo lietu piegādi ukraiņu bēgļiem Polijā, Ungārijā, Slovākijā, Rumānijā, Moldovā un Čehijā.

    Jāpiebilst, ka šie nav pirmie “Amazon” centieni palīdzēt Ukrainas karā cietušajiem. Uzņēmums iepriekš paziņoja, ka piecus miljonus dolāru ziedojis tādām organizācijām kā UNICEF, UNHCR, Pasaules Pārtikas programma, Sarkanais Krusts, Glābiet bērnus un citām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma