Web Analytics
More
    Reklāma

    Maserati iepazīstina ar savu jauno krosoveru “Grecale”, kas kā pirmais no Maserati saņems elektrisko versiju

    Jaunākie raksti

    Itāļu sporta autoražotājs Maserati iepazīstinājis ar savu jauno “Grecale”, kas pie klientiem ieradīsies 2023. gadā. Tas būs pirmais Maserati modelis, kas pieejams pilnībā elektriskā “Folgore” versijā, taču tas ir tikai sākums uzņēmuma elektrifikācijai, līdz 2030. gadam pilnībā pārejot tikai uz elektrību. Modelis veidots, domājot gan par elektrisko jaudas agregātu, gan arī par hibrīdsistēmu ar iekšdedzes dzinēju.

    Reklāma

    “Grecale” ir kompaktklases krosovers, kas Maserati piedāvājumā iekārtosies zem “Levante” modeļa. Ražotājs pagaidām slēpj lielāko daļu parametru, kas saistīti ar elektrisko pusi, taču zinām, ka tiks izmantota 400V bateriju sistēma, kādu izmanto lielākā daļa šā brīža elektroauto. Baterijas ietilpībai vajadzētu būt iespaidīgiem 105kW. Elektriskā “Grecale” versija izmantos modificētu “Giorgio” platformas versiju, ko esam iepazinuši Alfa Romeo “Giulia” un “Stelvio” apskatos.

    Jaunais modelis gan nebūs tikai pilnībā elektrisks – tam būs pieejamas divas mild-hybrid versijas “GT” un “Modena”, kā arī īpaši jaudīga “Trofeo” versija, kas izmantos V6 dzinēju no “MC20” modeļa un attīstīs 530Zs. Turpmāko mēnešu laikā vajadzētu ieraudzīt arī citu Maserati modeļu elektriskās versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.03.2022 17:16

    Seat Cupra :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    23.03.2022 18:14

    Krāsa gandrīz pareiza 🤔

    Ciba
    23.03.2022 21:13

    Ford Puma ar uztūkušām potītēm.

    Reklāma