Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairākiem Krievijas uzņēmumiem bloķēta piekļuve saziņas rīkam “Slack”

    Jaunākie raksti

    Ziņots, ka vairākas Krievijas organizācijas un uzņēmumi bez brīdinājuma atslēgti no saviem “Slack” kontiem. Uzņēmums “Salesforce”, pamatojoties uz savu pieņemto politiku, kā arī starptautiskajām sankcijām, kas Krievijai uzliktas sakarā ar iebrukumu Ukrainā, nolēmusi noņemt Krievijas lietotājus no šīs biznesa komunikācijas platformas.

    Tā kā “Slack” daudzos uzņēmumos kalpo kā galvenais iekšējās saziņas veids, kā arī to izmanto dažādu failu koplietošanai, tajā parasti tiek uzglabāta svarīga informācija. Tikmēr Krievijas uzņēmumi, kas pēkšņi atslēgti no “Slack”, zaudējuši piekļuvi jebkādiem saviem datiem, kas tur atradās. Tas ir tādā gadījumā, ja kompānijas šādu gājienu no “Salesforce” puses neparedzēja un kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā turpināja šo saziņas lietotni izmantot kā līdz šim. Lai gan “Slack” norādījis, ka nedzēsīs datus, uzņēmumiem arī nebūs piekļuves tiem, kamēr netiks atceltas pret Krieviju vērstās sankcijas.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Salesforce” jau šī mēneša sākumā publicēja paziņojumu, ka aiziet no Krievijas tirgus. Uzņēmumam tas nav pārāk liels zaudējums, jo šajā valstī tam ir salīdzinoši maz klientu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma