Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” lietotāji Krievijā var skatīt tikai vecu pašmāju saturu

    Jaunākie raksti

    Arī “TikTok” pievienojies jau daudziem citiem uzņēmumiem, kuri, reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, ierobežo savu produktu un pakalpojumu pieejamību šajā valstī. Jau rakstījām, ka uzņēmums ir aizliedzis jaunu video radīšanu un tiešraides Krievijā. Tagad tapis zināms, ka “TikTok” bloķējis piekļuvi gandrīz visam platformas saturam, izņemot to, kas radīts Krievijā vēl pirms kara uzsākšanas Ukrainā.

    Pēc tam, kad Krievija paziņoja par “viltus ziņu” likumu, kas paredz bargu sodu ikvienam, kurš publicē saturu, kas ir pretstatā Kremļa uzskatiem, “TikTok” aizvadītajā svētdienā paziņoja, ka aizliedz tiešraides straumēšanu un jauna satura augšupielādi Krievijā. Kopš tā laika uzņēmums ir pastiprinājis ierobežojumus, bloķējot Krievijā teju visu “TikTok” saturu, izņemot to, kas radīts šajā valstī vēl pirms iebrukuma Ukrainā. Līdz ar to viss, ko Krievijas lietotāji šobrīd var skatīt “TikTok”, ir veci pašmāju video. Tomēr labāk nekā nekas.

    Reklāma

    Iebrukums Ukrainā valstij ir rezultējies ar būtiskiem ierobežojumiem globālajā tīmeklī, ko uzlikušas ne tikai tehnoloģiju kompānijas, bet arī pati Krievija. Piemēram, valsts komunikācijas regulators “Roskomnadzor” ir bloķējis “Facebook” un “Twitter” pakalpojumus Krievijā ar mērķi ierobežot Kremlim netīkamas informācijas izplatību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    12.03.2022 12:55

    Un tā vienā brīdī tu no instagram/tiktok modeles kļūsti par veikala pārdevēju vai savas miesas tirgotāju, jo botokss ķermenī prasa regulāru apkopi un maksā lielu naudu

    Reklāma