Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla piedāvā bezmaksas uzlādi “Supercharger” punktos Ukrainas robežas tuvumā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla paziņojis, ka vairākās Ukrainas kaimiņvalstīs piedāvās bezmaksas uzlādi “Supercharger” uzlādes punktos. Bezmaksas uzlāde būs pieejama “Supercharger” punktos Polijā, Ungārijā un Slovākijā, kas ir vistuvāk robežai ar Ukrainu. Turklāt uzlāde pieejama gan Tesla, gan citu autoražotāju elektriskajām mašīnām.

    Bezmaksas uzlāde Polijā pieejama Trzebovnisku ciematā netālu no Ržešovas, Ungārijā tā pieejama Miškolcā un Debrecenā, savukārt Slovākijā atvērts Košices uzlādes punkts. Tesla oficiāli nepiedāvā savas mašīnas Ukrainas tirgū, taču daudzi šīs valsts iedzīvotāji iegādājās un paši importēja Tesla mašīnas Ukrainā. Uzņēmumam gan bija plāni ienākt Ukrainas tirgū un tas tika uzskatīts par laika jautājumu, tāpat internetā bija atrodamas plānotās “Supercharger” uzlādes vietas Ukrainas teritorijā.

    Reklāma

    Šī nav pirmā reize, kad Tesla piedāvā bezmaksas uzlādi reģionam, kuru skārusi katastrofa – iepriekš autoražotājs rīkojies līdzīgi vairākos gadījumos, kad ASV dienvidu štatus skārušas spēcīgas viesuļvētras. Šī ir pirmā reize, kad šāda iespēja tiek piedāvāta nevis dabas katastrofas, bet cilvēku darbības dēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    02.03.2022 00:38

    Circle-K neko nepiedāvā?

    Unowme
    02.03.2022 09:06
    Reply to  Edgars

    Katru desmito bezmaksas kafiju.

    Biteme
    02.03.2022 14:20
    Reply to  Unowme

    Tantuki var Cirkulē pēc ziemas piepumpēt ričukiem riepas))

    Reklāma