Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” tagad ļauj ierakstiem pievienot sensitīva satura brīdinājumus

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” nākusi klajā ar jaunu satura pārvaldības funkciju, kas jau tika testēta pērn. Šī iespēja ļauj slēpt atsevišķus fotoattēlus un videoklipus aiz brīdinājumiem par sensitīvu saturu. Tas nozīmē, ka brīdinājumu varēs pievienot visiem ierakstiem, kuri, piemēram, ietver vardarbību, ir seksuāla rakstura vai citādā veidā sensitīvi.

    Lai pievienotu brīdinājuma etiķeti ierakstiem, kuri satur sensitīvus attēlus vai video, lietotājam vienkārši jāuzklikšķina uz tvīta rediģēšanas iespējas un tālāk uz karoga ikonas. Lietotājs ierakstā var arī norādīt vairākus brīdinājumus vienam multivides vienumam.

    Norādīts, ka jaunā funkcija jau tagad darbojas “Twitter” lietotnē gan “Android” un “iOS” ierīcēs, gan arī tīmekļa versijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    io games
    28.02.2022 10:13

    Twitter jaunā brīdināšanas sistēma ir solis pareizajā virzienā, taču tai vajadzētu kļūt aktīvākai. Paziņojumi tiek nosūtīti tikai pēc tvīta publicēšanas, kas nozīmē, ka vēl ir laiks to noņemt, pirms kāds to redz. Būtu labāk, ja Twitter nosūtītu brīdinājumu, tiklīdz lietotājs sāk rakstīt, nevis gaidīt, kad tvīts tiks publicēts.

    Reklāma